Seiko Coutura SNAF15P1

d:Seiko Coutura SNAF15P1 Alarm Chronograph. Kellon rungon leveys on 41mm, paksuus on 9mm ja rannekkeen leveys on 18mm. Kellossa päivyri, ajanotto sekä hälytys. Lisäksi kellossa on naarmuuntumaton kestävä safiirilasi. Laadukkaille Seiko kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiasssa postikuluitta.Voimme kaivertaa ilmaiseksi kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli:Tekstaus Kauno Vanessa

Sku: 6917

;
470,00 €
    • Seiko Coutura SNAF15P1 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Coutura SNAF15P1

Seiko Coutura SNAF15P1

Tuotekoodi: 6917

Seiko Coutura SNAF15P1 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

470,00 €

Tuotekuvaus

Seiko Coutura SNAF15P1 Alarm Chronograph. Kellon rungon leveys on 41mm, paksuus on 9mm ja rannekkeen leveys on 18mm. Kellossa päivyri, ajanotto sekä hälytys. Lisäksi kellossa on naarmuuntumaton kestävä safiirilasi. Laadukkaille Seiko kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiasssa postikuluitta.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 6917
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 41 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Herätys, Päivyri
Rungon väri Musta
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn SNAF15P1

Pieni hetki