Seiko Prospex Alpinist Rock Face European Limited Edition SPB355J1 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Prospex Alpinist Rock Face European Limited Edition SPB355J1

980,00 € 779,00 € Säästät: 201,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 779.00 €
Normaalihinta: 980.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 686.00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
54659

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Seiko Prospex Alpinist “Rock Face” European Limited Edition SPB355J1 on upea lisäys suositun mallin värikattaukseen. Lempinimen “Rock Face” malli on saanut sen näyttävästä kellotaulun tekstuurista, joka jäljittelee vuoristosta löytyvää kiven pintaa. Kellon värimaailma muodostuu sen harmaan, valkoisen ja sinisen sävyistä, jotka toimivat upeasti yhdessä luoden näyttävän kokonaisuuden.

Alpinist “Rock Face” -mallin kellotaulu on tyylikäs yhdistelmä kiven kaltaista tekstuuria sekä indeksien sileää sinisen kiiltoa. Indeksit sekä viisarit on viimeistelty elegantissa sinisen sävyssä korostaen harmaan kellotaulun tasaista värimaailmaa. Viisareista sekä indekseistä löytyvä valkoinen lume tuo tyylikkään lisäyksen kokonaisuuteen. Kellotaulusta kello kolmesta löytyvän päivyrin lukua on helpotettu safiirilasikkeeseen asennetulla suurennuslasilla.

Seiko Alpinist “Rock Face” SPB355 -kellon mitat on varsin maltilliset ja se asettuukin loistavasti kenen tahansa ranteeseen. Kellon rungon halkaisija on 39,5 mm ja korkeutta sillä on 13,2 mm. Vedenpitävyyttä kellosta löytyy 200 metriin asti, joten uintia ja arjen roiskeita ei kellolla tarvitse pelätä.

Kellon viimeistellyt yksityiskohdat ja toiminnallinen olemus tekee Alpinist kellosta erittäin monikäyttöisen ystävän ja se sopiikin loistavasti niin arkiseen kuin juhlavampaankin tilaisuuteen. Kellon alkuperäisen harmaan kangasrannekkeen lisäksi paketista löytyy upea, syvänsininen nahkaranneke, joka muuttaa kellon yleisilmettä kertaheitolla.

Alpinist-mallille ominaisena piirteenä on sen kaksi kruunua. Ylemmän kontrolloidessa kellonaikaa sekä päivämäärää, säätää alempi kruunu kellotaulun kehältä löytyvää kompassia.

Kello on varustettu luotettavalla 6R35-automaattikoneistolla, jolle on luvattu ruhtinaalliset 70 tuntia käyntivaraa täydellä latauksella.

Mallin valmistusmäärä on rajoitettu 3000 kappaleeseen, joista jokainen on yksilöity kellojen takakannesta löytyvällä kaiverruksella.

Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Lisätietoja
SKU 54659
Brändi Seiko
Rungon leveys 40 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli 6R35
Muoto Pyöreä
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 170 - 210 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Harmaa
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn SPB355J1

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.