Seiko Prospex Deep Green Speedtimer Solar Chronograph SSC933P1

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 59417
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Seiko Prospex Deep Green Speedtimer Solar Chronograph SSC933P1 -kronografikello on suunniteltu kunnioittamaan 60- ja 70-lukujen Seiko Chronographien designia samalla tuoden siihen modernia twistiä. Kellossa on 39 mm leveä ja 13,3 mm paksu ruostumattomasta teräksestä valmistettu hopeanvärinen runko ja teräsranneke. Rannekellon vihreä kellotaulu on hiekkapuhallettu, mikä lisää sen hyvää luettavuutta. Kellotaulua suojaa kaareva safiirilasi. Osoittimien ja indeksien kirkas LumiBrite-pinnoite pitää huolen siitä, että aika näkyy myös pimeällä. 24 tunnin taululla ja käyttövaran ilmaisimella. Ominaisuuksiin kuuluu päivyrin lisäksi 24 tunnin näyttö, käyntivaran ilmaisin sekä ylilautauksen esto -toiminto.

Ulkonäöltään tyylikkään kellon sisällä on Seikon V192-kaliiperin solar-koneisto, joka varaa käyntivirtaa akkuunsa valosta. Pariston vaihtoja ei siis tarvita. Käyntivara täydellä varauksella on 6 kuukautta. Seiko Prospex Speedtimer SSC933P1 kuuluu vesitiiviysluokkaan 100m / 10atm eli se on vesitiivis. Soveltuu pintauintikäyttöön ja snorkkelisukellukseen, ei laitesukellukseen. Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

SKU 59417
Brändi Seiko
Rungon leveys 39 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli V192
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 150 - 200 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn SSC933P1