Seiko Prospex Speedtimer Solar SSC915P1

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 54663
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Seiko Prospex Speedtimer Solar SSC915P1 on upea lisäys jo ennalta suosittuun Speedtimer-kellomallistoon. Speedtimer on Seikon uudelleen henkiin herätetty chronograph-kellomallisto, joka ammentaa inspiraatiota historiallisista urheilussa ajan mittaamiseen käytetyistä chronograph-kelloista.

Seiko Prospex Solar Speedtimer SSC915P1 on tyylikäs miesten solar-kello. Rannekellon hopeanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on 41,4 mm leveä ja 13 mm paksu. Runkoon kiinnittyy hopeanvärinen teräsranneke. Safiirilasin alla suojassa on musta kellotaulu, jossa ajanotto-ominaisuudet, päivyri, 24 tunnin näyttö sekä varaustason osoitin.

Ulkonäöltään tyylikkään kellon sisällä on Seikon V192-kaliiperin solar-koneisto, joka varaa käyntivirtaa akkuunsa valosta. Pariston vaihtoja ei siis tarvita. Käyntivara täydellä varauksella on 6 kuukautta. Seiko SSC915P1 kuuluu vesitiiviysluokkaan 100m / 10atm eli se on vesitiivis. Soveltuu pintauintikäyttöön ja snorkkelisukellukseen, ei laitesukellukseen. Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 54663
Brändi Seiko
Kaiverrus 15
Rungon leveys 41 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli V192
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 21mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 150 - 200 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn SSC915P1