Seiko Prospex Speedtimer Solar The Black Series Chronograph SSC917P1

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 55682
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Muut mallit

Seiko Prospex Speedtimer Solar The Black Series Chronograph SSC917P1‌ on upea lisäys jo ennalta suosittuun Speedtimer-kellomallistoon. Speedtimer on Seikon uudelleen henkiin herätetty chronograph-kellomallisto, joka ammentaa inspiraatiota historiallisista urheilussa ajan mittaamiseen käytetyistä chronograph-kelloista.

Seiko Prospex Solar Speedtimer SSC917P1‌ on tyylikäs miesten solar-kello. Rannekellon musta ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on 39 mm leveä ja 13,3 mm paksu. Runkoon kiinnittyy musta teräsranneke. Safiirilasin alla suojassa on musta kellotaulu, jossa ajanotto-ominaisuudet, päivyri, 24 tunnin näyttö sekä varaustason osoitin.

Ulkonäöltään tyylikkään kellon sisällä on Seikon V192-kaliiperin solar-koneisto, joka varaa käyntivirtaa akkuunsa valosta. Pariston vaihtoja ei siis tarvita. Käyntivara täydellä varauksella on 6 kuukautta. Seiko SSC917P1‌ kuuluu vesitiiviysluokkaan 100m / 10atm eli se on vesitiivis. Soveltuu pintauintikäyttöön ja snorkkelisukellukseen, ei laitesukellukseen. Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 55682
Brändi Seiko
Rungon leveys 39 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli V192
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 150 - 200 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn SSC917P1