Seiko Prospex Speedtimer SSC937P1 European Limited Edition 2023

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 60772
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Seiko Prospex Speedtimer SSC937P1 European Limited Edition 2023 -kellomallistoon. Speedtimer on Seikon uudelleen henkiin herätetty chronograph-kellomallisto, joka ammentaa inspiraatiota historiallisista urheilussa ajan mittaamiseen käytetyistä chronograph-kelloista.

Uusi Seiko Prospex Speedtimer SSC937P1 European Limited Edition 2023 mallia on valmistettu vain 3000 kappaleen erä ja sitä on saatavilla ainoastaan Euroopan markkina-alueella. Nämä mallit ovat aina olleet todella haluttuja keräilijöiden keskuudessa..

Speedtimer-mallit ovat olleet hyvin suosittuja sen upean ulkonäön sekä perinteitä kunnioittavan kokonsa ansiosta. Speedtimer-mallin teräsrungon halkaisija on maltilliset 39 mm ja korkeutta kellolla on 13,3 mm. Mallin hillitty koko tekee siitä varsin mainion kellon kenen tahansa ranteeseen.

Mallin kellotaulu on selkeälukuinen ja kellon subdialit on toteutettu tummassa värityksessä, joka sopii loistavastasi kokonaisuuteen. Kellon tiffanyn turkoosi kellotaulu on jo näky itsessään. Kello yhdeksästä löytyvä subdial toimii sekuntinäyttönä ja alhaalta kello kuudesta löytyvältä subdialilta käyttäjä voi tarkistaa kellon akun täyttöasteen Full / Empty asteikolta. Kello kolmesta löytyvältä pieneltä osoittimelta näkee kellonajan 24h tyyppisessä muodossa. Päivämäärä löytyy kello neljän ja viiden välistä löytyvästä pienestä ikkunasta.

Kellon chronograph eli ajanotto toimintoa käytettäessä kellon valkoinen, suuri sekuntiviisari osoittaa juoksevat sekunnit ja kello kuudesta löytyvä subdial esittää kuluneet minuutit. Ylemmästä napista painaessa ajanotto alkaa ja uudelleen painettaessa pysähtyy, alempaa nappia painamalla viisarit palautuvat alkuperäisille paikoilleen ja ajanoton voi aloittaa uudelleen.

Kellon koneistona toimii Seikon V192 kvartsikoneisto, joka kerää käyntienergiansa auringon valosta. Kellon tummien subdialien alle on piilotettu aurinkokennot, jotka aktiivisesti varastoivat valosta saamaansa energiaa kellon käytettäväksi. Kellon akusto täydessä latauksessa pystyy ylläpitämään kellon käyntiä 6kk yhtäjaksoisesti ilman altistumista valolle. Normaalissa käytössä kellon käyntivara ei kuitenkaan koskaan käytännössä tule loppumaan ja siten patterinvaihdosta ei tarvitse murehtia.

Malli on luokiteltu 10 atm / 100 m vedenpitävyysluokkaan, joten arjen roiskeista ei tarvitse huolehtia ja kello sopii myös hyvin kevyeeseen uintiin.

Seiko Prospex Speedtimer SSC937P1 European Limited Edition 2023 -kello on Limited Edition -malli eli niitä valmistetaan vain rajallinen määrä. Jokainen kello on yksilöity ja mallin takakannesta löytyy kaiverrus, jossa on ilmoitettu kellon valmistusnumero.

SKU 60772
Brändi Seiko
Rungon leveys 39 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli V192
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 150 - 200 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn SSC937P1