Seiko SAST003 Astron GPS Solar on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko SAST003 Astron GPS Solar

Kysy tarjousta
2 325,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
6341

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Kevätsiivous

Kaikki Uudet Seiko Astron -kellot näet klikkaamalla tästä.

Seiko Astron SAST003 GPS Solar rannekello on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja se ottaa ajan GPS sateliiteista. Kello pysyy siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS singaali on vain saatavilla. Seiko SAST003 Astron rannekello synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimiii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Seiko Astron SAST003 mallin runko ja ranneke on valmistettu korkealaatuisesta titaanista. Kellolasi on valmistettu heijastamattomasta safiirilasista ja sen reunakehä on valmistettu keramiikasta. Kellon rannekkeessa on tuplapainimilla varustettu lukitus ja se on 100m/10atm vesitiiivis. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Lisätietoja
SKU 6341
Brändi Seiko
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Titaani
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Musta
Takuu 2 vuotta
mpn SAST003

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.