Skagen 233LSS miesten rannekello

d:Miesten Skagen 233LSS rannekello, jossa on jaloteräsranneke, joka on säädettävissä helposti. Kellon runko on leveydeltään 34mm ja paksuudeltaan 6,8mm. Ranneekkeen leveys on 19mm ja paksuus 1,5mm. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa    

Sku: 3157

;
119,00 €
    • Skagen 233LSS miesten rannekello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen 233LSS miesten rannekello

Skagen 233LSS miesten rannekello

Tuotekoodi: 3157

Skagen 233LSS miesten rannekello 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

119,00 €

Tuotekuvaus

Miesten Skagen 233LSS rannekello, jossa on jaloteräsranneke, joka on säädettävissä helposti. Kellon runko on leveydeltään 34mm ja paksuudeltaan 6,8mm. Ranneekkeen leveys on 19mm ja paksuus 1,5mm. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

 


Tekniset tiedot

Tuotenumero 3157
Brändi Skagen
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 233LSS

Pieni hetki