Skagen 809XLTBB

d:Miesten Skagen rannekello 809XLTBB, jossa on titaaniranneke ja -runko, jotka ovat pinnoitettu mustaksi. Titaanirunko on leveydeltään 40mm ja paksuudeltaan 8,7mm. Rannekkeen pituus on säädettävissä helposti joka kodista löytyvillä tarvikkeilla. Kellotaulusta löytyy myös 24 tunnin näyttö ja kalenteri. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa    

Sku: 1013

;
209,00 €
    • Skagen 809XLTBB on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen 809XLTBB

Skagen 809XLTBB

Tuotekoodi: 1013

Skagen 809XLTBB 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

209,00 €

Tuotekuvaus

Miesten Skagen rannekello 809XLTBB, jossa on titaaniranneke ja -runko, jotka ovat pinnoitettu mustaksi. Titaanirunko on leveydeltään 40mm ja paksuudeltaan 8,7mm. Rannekkeen pituus on säädettävissä helposti joka kodista löytyvillä tarvikkeilla. Kellotaulusta löytyy myös 24 tunnin näyttö ja kalenteri. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 1013
Brändi Skagen
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Titaani
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Ominaisuudet Multifunction
Rungon väri Musta
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn 809XLTBB

Pieni hetki