Skagen naisten rannekello 39LSSS1

d:Skagen naisten rannekello 39LSSS1. Kellon runko on leveydeltään 33mm ja paksuudeltaan 6mm. Rannekkeen leveys on 18mm. Ranneke on joustava, joten se sopii jokaiseen käteen. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa  

Sku: 3837

;
139,00 €
    • Skagen naisten rannekello 39LSSS1 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen naisten rannekello 39LSSS1

Skagen naisten rannekello 39LSSS1

Tuotekoodi: 3837

Skagen naisten rannekello 39LSSS1 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

139,00 €

Tuotekuvaus

Skagen naisten rannekello 39LSSS1. Kellon runko on leveydeltään 33mm ja paksuudeltaan 6mm. Rannekkeen leveys on 18mm. Ranneke on joustava, joten se sopii jokaiseen käteen. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 3837
Brändi Skagen
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 39LSSS1

Pieni hetki