Skagen rannekello 233LTMB

d:Miesten Skagen rannekello 233LTMB, jossa on titaanirunko, jotka ovat pinnoitettu mustaksi. Titaanirunko on leveydeltään 34mm ja paksuus 6,7mm. Titaanirannekkeen leveys on 19mm ja paksuus 1,6mm. Rannekkeen pituus on säädettävissä helposti joka kodista löytyvillä tarvikkeilla. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa    

Sku: 3149

;
139,00 €
    • Skagen rannekello 233LTMB on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen rannekello 233LTMB

Skagen rannekello 233LTMB

Tuotekoodi: 3149

Skagen rannekello 233LTMB 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

139,00 €

Tuotekuvaus

Miesten Skagen rannekello 233LTMB, jossa on titaanirunko, jotka ovat pinnoitettu mustaksi. Titaanirunko on leveydeltään 34mm ja paksuus 6,7mm. Titaanirannekkeen leveys on 19mm ja paksuus 1,6mm. Rannekkeen pituus on säädettävissä helposti joka kodista löytyvillä tarvikkeilla. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 3149
Brändi Skagen
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Rungon väri Musta
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn 233LTMB

Pieni hetki