Skagen rannekello 234XXLTB

d:Miesten Skagen rannekello 234XXLTB, jossa on titaaniranneke ja -runko, jotka ovat pinnoitettu mustaksi. Titaanirunkoon on istutettu hiilikuitukehä ja runko on leveydeltään 42mm ja paksuus 8mm. Titaanirannekkeen leveys on 22mm ja paksuus 1,6mm. Rannekkeen pituus on säädettävissä helposti joka kodista löytyvillä tarvikkeilla. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa    

Sku: 4108

;
179,00 €
    • Skagen rannekello 234XXLTB on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen rannekello 234XXLTB

Skagen rannekello 234XXLTB

Tuotekoodi: 4108

Skagen rannekello 234XXLTB 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

Tuotekuvaus

Miesten Skagen rannekello 234XXLTB, jossa on titaaniranneke ja -runko, jotka ovat pinnoitettu mustaksi. Titaanirunkoon on istutettu hiilikuitukehä ja runko on leveydeltään 42mm ja paksuus 8mm. Titaanirannekkeen leveys on 22mm ja paksuus 1,6mm. Rannekkeen pituus on säädettävissä helposti joka kodista löytyvillä tarvikkeilla. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 4108
Brändi Skagen
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Titaani
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Musta
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn 234XXLTB

Pieni hetki