Smartcaze Firebird Silver lompakko

d:Smartcaze Firebird Silver lompakko säilyttää tyylikkäästi kortit, setelit, kuitit ja muut lappuset. Kaiverrus veloituksetta! Todella tyylikäs pintakäsittely säilyttää 6 luottokorttia + setelit sopii myös käyntikorteille kotelon sisällä kätevä jakaja, jonka ansiosta haluamasi kortti on helppo ottaa pois ja laittaa takaisin koteloon omalle paikalleen ulkomitat: 95 x 63 x 11mm Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 3920

;
24,90 €
Smartcaze Firebird Silver lompakko 5 3
    • Smartcaze Firebird Silver lompakko on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Smartcaze Firebird Silver lompakko

Smartcaze Firebird Silver lompakko

Tuotekoodi: 3920

Smartcaze Firebird Silver lompakko 5 3

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

29,90 €

24,90 €

Tuotekuvaus

Smartcaze Firebird Silver lompakko säilyttää tyylikkäästi kortit, setelit, kuitit ja muut lappuset. Kaiverrus veloituksetta!

  • Todella tyylikäs pintakäsittely
  • säilyttää 6 luottokorttia + setelit
  • sopii myös käyntikorteille
  • kotelon sisällä kätevä jakaja, jonka ansiosta haluamasi kortti on helppo ottaa pois ja laittaa takaisin koteloon omalle paikalleen
  • ulkomitat: 95 x 63 x 11mm

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 3920
Brändi Smartcaze
Kaiverrus 50
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki