Smartcaze Spitfire TT luottokorttikotelo

d:Smartcaze Spitfire TT luottokorttikotelo säilyttää tyylikkäästi kortit, setelit, kuitit ja muut lappuset. Kaiverrus veloituksetta. Pintakäsittely harjattu Teräs säilyttää 8 luottokorttia + setelit sopii myös käyntikorteille kotelon sisällä olevat kuminauhat pitävät korttisi tukevasti paikallaan, ja venyvät siten että kortit on helppo ottaa pois kotelosta. ulkomitat: 93 x 68 x 16mm Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 3192

;
24,90 €
    • Smartcaze Spitfire TT luottokorttikotelo on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Smartcaze Spitfire TT luottokorttikotelo

Smartcaze Spitfire TT luottokorttikotelo

Tuotekoodi: 3192

Smartcaze Spitfire TT luottokorttikotelo 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

29,90 €

24,90 €

Tuotekuvaus

Smartcaze Spitfire TT luottokorttikotelo säilyttää tyylikkäästi kortit, setelit, kuitit ja muut lappuset. Kaiverrus veloituksetta.

  • Pintakäsittely harjattu Teräs
  • säilyttää 8 luottokorttia + setelit
  • sopii myös käyntikorteille
  • kotelon sisällä olevat kuminauhat pitävät korttisi tukevasti paikallaan, ja venyvät siten että kortit on helppo ottaa pois kotelosta.
  • ulkomitat: 93 x 68 x 16mm

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 3192
Brändi Smartcaze
Kaiverrus 50
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki