Hopeiset kihlasormukset

27 tuotetta

Loading...

27 tuotetta

Haussa edullinen kihlasormus? Valitse ajaton hopea kihlasormus!

Hopeinen kihlasormus on kultasormusta huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Klassinen hopea on väriltään hohtavan vaalea, ja sopii kauniisti myös valkokullasta muotoiltujen korujen pariksi. Puhdas hopea on helppo korumateriaali joka ei tummu, mutta hopeaseokset saattavat tummua hieman käytössä. Hopeinen kihlasormus on kuitenkin helppo kiillottaa uuteen uskoon kotikonstein. Hopeiset kihlasormukset pinnoitetaan usein myös Rodiumilla tummumisen estämiseksi.

Edulliset kihlasormukset valmistetaan usein hopeasta. Kihlasormus hopeasta onkin selvästi esimerkiksi kultaa halvempi vaihtoehto, mutta tarjoaa silti elegantin loiston ajattomalla olemuksellaan. Halvat kihlasormukset voivat ehdottomasti olla myös tyylikkäitä! Valikoimastamme löydät hopeiset kihlasormukset useilta suosituilta brändeiltä kuten AALmark ja Bijoux CN. Löydät valikoimastamme myös koristeellisempia hopea kihlasormus vaihtoehtoja, joissa on yksityiskohtana kaunis korukivi.

Tummuuko hopeinen kihlasormus käytössä?

Hopeiset kihlasormukset valmistetaan useimmiten 925-hopeasta, tai 935-hopeasta, jota kutsutaan myös Sterling-hopeaksi. Hopea kihlasormus voi myös olla päällystetty ohuella kerroksella rodium-nimistä metallia, joka takaa niille kauniin kiiltävän pinnan. Hopeinen kihlasormus on helppo puhdistaa tähän tarkoitetulla aineella kotona. Mahdolliset naarmut tai kolhut taas voi hiotuttaa pois kultasepänliikkeessä. Mikäli hopea kihlasormus on Rodinoitu voi rodinoinnin uusia kultasepällä, jolloin sormuksen pinnasta tulee uudenveroinen ja kauniin kiiltävä.

Haaveena vaalea väri, mutta korun ei välttämättä tarvitse olla mahdollisimman halpa kihlasormus? Muista tutustua myös valkokultaaan tai vielä vaaleampaan palladiumiin tai platinaaan!

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.