Suunto Core Alu Pure White on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Core Alu Pure White

429,00 € 249,00 € Säästät: 180,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 249.00 €
Normaalihinta: 429.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 249.00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
4046

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Kevätsiivous

Suunto Core Alu Pure White rannetietokone on yksi Core sarjan tyylikkäimmistä malleista. Tämä tyylikäs rannetietokone toimii tarpeen vaatiessa myös rannekellona. Kellotoiminnot pitävät sisällään normaalin kellonajan lisäksi päivämäärän, kaksoisajan, ajanottokellon eli kronografin, hälytyksen (herätys) sekä ajastimen. Suunto Core Alu Pure White kellossa on Alumiinista valmistettu runko, laadukas valkoinen kumiranneke ja vaalea digitaalikellotaulu. Suunto Core sarjan laitteissa on korkeusmittari, jonka avulla voi mitata korkeuseroja, nousu- ja laskunopeutta, sekä edistymistäsi nousemasi korkeuden mukaan. Sisäänrakennetun lokin ansioista laite myös muistaa kaikki pystysuuntaiset liikkeesi alku- ja lopetusaikasi väliltä. Korkeusmittarin mittaama maksimi korkeus on 9000 m, joten laitteen toiminta-alueen rajat eivät tule vastaan. Loki muistaa automaattisesti korkeus- ja ilmanpainetiedot viimeiseltä seitsemältä päivältä.

Suunto Core Alu Pure White näyttää yksityiskohtaisen kuvaajan nykyisestä merenpinnan ilmanpaineesta sisäänrakennetun Barometrin avulla. Se näyttää viimesen päivän tiedot puolen tunnin välein kirjattuna. Suunto Core pitää sinut myös ajantasalla mahdollisista säänmuutoksista. Laitteessa on myös myrskyvaroitin, joka ilmoittaa sinulle äkillisistä ilmanpaineen laskuista. Core laitteet ovat todella älykkäitä. Niissä on ominaisuus, jonka avulla ne vaihtavat automaattisesti ilmanpaine- ja korkeusmittarin väillä, riippuen siitä oletko liikkeessä vai paikallaan. Näin laite tulkitsee ilmanpaineen muutokset oikealla tavalla, oikeassa tilanteessa. Kompassi on luonnossa liikkuvan tärkein työväline.

Suunto Coressa on sisäänrakennettu digitaalinen kompassi, joka näyttää pää- ja väli-ilmansuunnat. Ulkoilija tietää, että todellinen pohjoinen ja magneettinen pohjoinen eivät ole sama asia, ja siksi Coreen on lisätty erannon korjaustoiminto, jonka avulla näiden välistä eroa voidaan korjata. Laite seuraa halutessasi määrittämääsi suuntimaa, mikä auttaa sinua kulkemaan maastossa aina oikeaan suuntaan. Laite kestää hyvin myös uimista ja snorkkelisukeltamista, ja sen sisäänrakennettu syvyysmittari mittaa syvyyttä 10 metriin asti. Näet myös tämänhetkisen sukelluksen enimmäissyvyyden jatkuvasti. Tämän kaiken lisäksi laite tietää 400 eri sijainnin auringon nousu- ja laskuaikojen ennusteet ympäri maapallon.

Suunnon laadukkaille Core rannelaitteille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa postikuluitta.

Ominaisuudet:

  • Korkeusmittari, jossa on korkeuseron mittaus ja muisti korkeuslokia varten
  • Barometri, jossa on myrskyvaroitus ja säänmuutosten ilmaisin
  • Automaattinen vaihto korkeusmittarin ja barometrin välillä
  • Kompassi, jossa on puoliautomaattinen kalibrointi ja digitaalinen suunnannäyttö
  • Syvyysmittari snorkkelisukellukseen. Laitteen enimmäiskäyttösyvyys on 10 metriä (32,8 jalkaa).
  • Useita kello-, päivämäärä- ja hälytystoimintoja sekä kaksoisaika ja ajastin
  • Yli 400 sijainnin auringon nousu- ja -laskuajat eri puolilla maailmaa
  • Digitaalinen lämpömittari
  • Valikkoihin perustuva käyttöliittymä englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi
  • Paristo, jonka käyttäjä voi vaihtaa itse todella helposti
  • Rannetietokoneen halkaisija on 49 mm, ja rungon paksuus 14,5 mm
  • Laitteella on 2 vuoden takuum rannekkeella 1 v

Katso myös Suunto Core All Black rannetietokone

Lisätietoja
SKU 4046
Brändi Suunto
Rungon leveys 49 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen pituus 170 - 220 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn SS018735000

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.