Suunto D6i All Black + USB on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto D6i All Black + USB

885,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Väliaikaisesti loppu
SKU
5644

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Suunto D6i All Black on ihanteellinen sukellusrannetietokone niille, jotka harrastavat sukellusta tosissaan. Kallistuskompensoitu 3D-kompassi ja langaton ilmaintegrointi ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta D6i on korvaamaton apuväline tilanteissa, joissa muut ihmiset laskevat sukellustaitojesi varaan. D6i on myös helppo synkronoida Movescount.com-palvelun kanssa: voit kirjata lokiin ja jakaa muille sukellustietoja, kuvia ja videoleikkeitä, kun et ole sukeltamassa. Pakkauksen mukana tulee myös USB-johto rannetietokoneen tietojen siirtämiseen tietokoneelle. Suunto sukellustietokoneilla myönnetään Suunnon virallinen kahden vuoden takuu.

Helppo säiliön paineen seuranta
D6i-sukellustietokoneeseen on saatavana lisävarusteena langaton ilmaintegrointi, jonka avulla voit seurata säiliön painetta ja ilmamäärän perusteella laskettua jäljellä olevaa sukellusaikaa vilkaisemalla rannetietokonettasi, jolloin sinulle jää enemmän aikaa nauttia itse sukeltamisesta.

Innovatiiivinen kompassitekniikka
Navigointi on helpompaa kuin koskaan kallistuskompensoidun 3D-kompassin ansiosta. Voit luottaa suuntiman tarkkuuteen täysin riippumatta siitä, missä kulmassa ranteesi on.

Seuraa sukelluksiasi
DM4-ohjelmiston ja kannettavan tietokoneen avulla voit helposti synkronoida Suunto D6i:n Movescount.com-verkkoyhteisön kanssa. Verkkoyhteisössä voit tallentaa ja jakaa sukellustietojasi, kuviasi ja paljon muuta.

Monipuoliset toimintatilat
Suunto D6 sisältää neljä sukellustilaa. Paineilmatilaa käytetään, kun sukeltaessa käytetään tavallista ilmaa, nitroksitilassa käytetään yhtä tai kahta nitroksiseosta, ja mittaritilaa käytetään ajan mittaamiseen. Laitteessa on myös erillinen vapaasukellustila vapaasukeltajille.

D6i:n nitroksitilassa voit nopeuttaa dekompressiota vaihtamalla kaasuseokseen, jonka happipitoisuus on suurempi. Voit myös määrittää ennalta kaksi eri kaasuseosta, joiden happipitoisuus voi olla 21–99 %. Lisäksi voit määrittää kunkin kaasun hapen osapainearvot erikseen. Kaasuseosta on myös helppoa ja nopeaa vaihtaa sukelluksen aikana.

Mittaritilassa Suunto D6i toimii ajanottolaitteena. Tällöin käytettävissä on myös tarkkoja profiilin kirjaus- ja kirjanmerkkitoimintoja. Nollaustoiminnon sisältävä sukellusajastin näyttää sukellusajan minuutteina ja sekunteina. Tämä on erittäin hyödyllistä mitattaessa tarkkoja pohjalla vietettyjä aikoja ja dekompressiopysähdyksiä.

Vapaasukellusta tosimielellä harrastavat löytävät kaikki tarvitsemansa toiminnot uudesta vapaasukellustilasta. D6i päivittää syvyyden kolme kertaa sekunnissa, joten se antaa erittäin tarkkoja tietoja saavutetusta todellisesta syvyydestä.

Suunnittelu ja läpikäynti
Sisäisen sukellusten suunnitteluohjelman avulla voit testata tulevia sukelluksia ja tarkastella nousuaikatauluja eri syvyyksissä ennen varsinaista sukellusta. Sukelluksen jälkeen voit siirtää sukelluksen tiedot helposti tietokoneeseen, jossa voit analysoida niitä tarkemmin valinnaisen Suunto DM4 -ohjelmiston avulla. Ohjelmisto sisältää yksityiskohtaisen lokikirjan, jossa kaikki sukelluksesi näkyvät graafisena esityksenä.

Yhtä tyylikäs maalla kuin vedessä
Suunto D6i on paitsi täydet ominaisuudet sisältävä sukellustietokone, myös tyylikkäästi muotoiltu rannekello, joka näyttää yhtä hyvältä toimistossa kuin merellä. Laitteeseen on saatavana teräsranneke tai musta tai valkoinen kumiranneke.

Suunto D6i All black Suoraan varastosta 1-3 arkipäivän toimituksella.

Lisätietoja
SKU 5644
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta
payments-logo
2020 All rights reserved.