Suunto D9tx Titanium + USB -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Suunto D9tx Titanium + USB

Ei varastossa

SKU: 5648

Suunto D9tx Titanium on maailman ensimmäinen täydet ominaisuudet sisältävä trimiksi-sukellusrannetietokone. Siinä yhdistyvät laadukkaat ominaisuudet, titaanikuori ja safiirinäyttölasi, jotka muodostavat niin edustusasustuksen kuin märkäpuvun kanssa yhteen sopivan kokonaisuuden. Kaasuseoksen vaihto jopa kahdeksan seoksen välillä, sama RGBM-algoritmi kuin palkitussa Suunto HelO2:ssa ja helppolukuinen kallistuskompensoitu 3D-kompassi tekevät D9tx:stä täydellisen kaikki ominaisuudet sisältävän kumppanin seikkailunhaluisille sukeltajille, jotka haluavat tutkia syvyyksiä entistä pidempään. Pakkauksen mukana tulee myös USB-johto rannetietokoneen tietojen siirtämiseen tietokoneelle. Suunto sukellustietokoneilla myönnetään Suunnon virallinen kahden vuoden takuu.

Trimiksiyhteensopiva
Trimiksiyhteensopivat sukellustietokoneet avaavat oven suosiotaan alati kasvattavan teknisen sukelluksen, kuten hylky- ja luolasukelluksen, maailmaan. Trimiksiseosten avulla voit tutkia syvyyksiä entistä pidempään.

Elektroninen 3D-kompassi
Suunnon innovatiivinen kallistuskompensoitu elektroninen 3D-kompassi vie vedenalaisen suunnistamisen aivan uudelle tasolle. Voit luottaa suuntiman tarkkuuteen täysin riippumatta siitä, missä kulmassa ranteesi on.

Helppo säiliön paineen seuranta
Suunto D9tx:n valinnaisen langattoman ilmaintegrointiominaisuuden avulla voit tarkkailla säiliön painetta ja ilmankulutusta rannetietokoneestasi käsin. Säiliön paine näkyy numeromuodossa ja graafisesti. Lisäksi näytössä näkyy koko sukelluksen ajan arvio siitä, kuinka pitkään ilmaa vielä riittää.

Monipuoliset toimintatilat
Suunto D9tx sisältää kolme sukellustilaa. Paineilmatilaa käytetään, kun sukeltaessa käytetään tavallista ilmaa, kaasuseostilassa käytössä on enintään kahdeksan kaasuseosta, ja mittaritilaa käytetään ajan mittaamiseen. D9tx tukee trimiksiseoksia kaasuseostilassa, jossa dekompressiota voidaan nopeuttaa vaihtamalla kaasuseokseen, jonka happipitoisuus on suurempi. Voit määrittää ennalta kahdeksan eri kaasuseosta (joiden happipitoisuus voi olla 8–99 % ja heliumpitoisuus 0–92 %). Voit määrittää kunkin kaasun hapen osapaineen arvot erikseen. Kaasuseosta on myös helppoa ja nopeaa vaihtaa sukelluksen aikana.

Mittaritilassa Suunto D9tx toimii ajanottolaitteena. Tällöin käytettävissä on myös tarkkoja profiilin kirjaus- ja kirjanmerkkitoimintoja. Nollaustoiminnon sisältävä sukellusajastin näyttää sukellusajan minuutteina ja sekunteina. Tämä on erittäin hyödyllistä mitattaessa tarkkoja pohjalla vietettyjä aikoja ja dekompressiopysähdyksiä.

Joustava dekompressio
Suunto D9tx sisältää Suunto technical RGBM -algoritmia käyttävän jatkuvan dekompressiotoiminnon, joka laskee optimaalisen nousuajan. Syväpysähdystoiminnon avulla määritettävät enimmäissyvyyden ja pinnan väliset syväpysähdykset lisäävät sukelluksen turvallisuutta. Suunnittelu ja läpikäynti
Sisäisen sukellusten suunnitteluohjelman avulla voit testata tulevia sukelluksia ja tarkastella nousuaikatauluja eri syvyyksissä ennen varsinaista sukellusta. Sukelluksen jälkeen voit siirtää sukelluksen tiedot helposti tietokoneeseen, jossa voit analysoida niitä tarkemmin valinnaisen Suunto DM4 -ohjelmiston avulla. Ohjelmisto sisältää yksityiskohtaisen lokikirjan, jossa kaikki sukelluksesi näkyvät graafisena esityksenä.

Vaikuttavaksi suunniteltu
Suunto D9tx:ssä yhdistyvät laadukkaat ominaisuudet, titaanikuori ja safiirinäyttölasi, jotka muodostavat niin edustusasustuksen kuin märkäpuvun kanssa yhteen sopivan kokonaisuuden. Laitteeseen on saatavana ylellinen titaaniranneke tai musta elastomeeriranneke.

Ominaisuudet:

 • Titaanikuoret ja safiirikristallilasi, jossa heijastusta ehkäisevä pinnoite
 • Täydellinen jatkuva dekompressioalgoritmi – Suunto Technical RGBM
 • Trimix-tuki, mukaan lukien helium- ja happiseokset
 • Kaasuseoksen vaihto jopa kahdeksan eri seoksen välillä
 • Viisi tilaa: paineilma, kaasuseos, mittari, vapaasukellus ja ei käytössä
 • Innovatiivinen apnea-ajastin sekä paineilma-/kaasuseostilojen ajastin
 • Integroitu ja kallistuskompensoitu digitaalinen 3D-kompassi
 • Päivitettävä laiteohjelmisto
 • Valinnainen langaton ilmaintegrointi: säiliön nykyinen paine ja jäljellä oleva ilma-aika
 • Sisäänrakennettu sukellusten suunnitteluohjelma
 • Yksityiskohtaisten graafisten lokitiedostojen ja sukellustietojen tarkastelu sekä sukellusten ja kaasuseosten suunnittelu PC-/Mac-tietokoneella Suunto DM4 -ohjelmalla

 

 

Suunto D9tx Titanium suoraan varastosta 1-3 arkipäivän toimituksella.

SKU 5648
Brändi Suunto
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta