Suunto DX Black Elastomer -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Suunto DX Black Elastomer

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 499.00 €
Normaalihinta: 1199.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 499.00 €

Ei varastossa

SKU: 8016

Suunto tuo ylpeänä markkinoille maailman ensimmäisen rebreather –yhteensopivan sukellusrannetietokoneen, Suunto DX:n (lausutaan 'D kymmenen', kuten roomalaisissa numeroissa). Suunto DX Elastomer on varustettu upeilla ominaisuuksilla, jollaisia sukeltajat odottavat maailman johtavalta sukellustietokonevalmistajalta. Suunto DX on ensimmäinen sukellusrannetietokone, joka on CCR –yhteensopiva. Ensiluokkainen suunnittelu ja uusi, paranneltu Suunto FusedTM RGBM algoritmi tekevät instrumentista tarkan apuvälineen sekä suljetun, että avoimen kierron laitteilla sukeltaville sukeltajille. Katso myös Suunto DX Titanium.

Suunto DX Elastomer on itsenäisesti toimiva vakio-osapainesukellustietokone, joka toimii myös ccr-laitteen tukena. Se sisältää kaikki vaativallekin sukeltajalle tarpeelliset toiminnot, kuten täydellisen trimix-tuen (helium ja happiseokset ) sekä kaasuseoksen vaihdon jopa kahdeksan eri kaasuseoksen välillä.

Suunto DX on tyylikäs kokonaisuus. Titaanikuoret ja safiirikristallilasi, sekä lisävarusteena saatava titaaniranneke tekevät Suunto DX:stä erittäinen kestävän. Kuten muutkin Suunto – sukellusinstrumentit on myös Suunto DX läpäissyt yli tuhannen sukelluksen testit todellisissa olosuhteissa.

Suunto FusedTM RGBM algoritmi

Suunto DX:ssä on myös uusittu Suunto FusedTM RGBM algoritmi, joka on kehitetty yhteistyössä tohtori Bruce Wienken kanssa. Se yhdistää saumattomasti Suunto Technical RGBM:n ja uusimman täyden RGBM:n edut varsinkin syville sukelluksille. Se on yhteensopiva rebreathereiden kanssa ja tukee sukelluksia jopa 150 metriin. Suunto FusedTM RGBM vaihtaa automaattisesti näiden kahden taulukon välillä estääkseen sukeltajantaudin riskin. Uusi algoritmi mahdollistaa pienimmät mahdolliset dekompressioajat koko nousun ajan, jolloin tekniikkasukeltajilla ja muilla syviä sukelluksia tekevillä on lyhyempi dekompressioaika. Se sopii myös harrastesukeltajille auttamalla maksimoimaan pohja-ajan ja minimoimaan nousuajan, jolloin sukeltaja saa parhaan hyödyn harrastuksestaan.

“Olemme ylpeitä julkaistessamme Suunto DX:n. Se on sukellustietokoneiden edelläkävijä, joka sopii jokaiselle sukeltajalle, joka haluaa tyylikkään ja ensiluokkaisen tuotteen sekä sukeltamiseen, että arkipäiväiseen käyttöön” sanoo Mika Holappa, Dive Business Unit Director Suunnolta.

Suunnon Ambassador-urheilija ja vedenalaisen tutkimuksen pioneeri Jill Heinerth auttoi kehittämään Suunto DX:n. “Suunto DX on yksi tietokoneistani, jota käytän apuna rebreather – sukelluksilla. Se on helppo yhdistää rebreather –sukellussuunnitelmaan, tai mihin tahansa muuhun sukellussuunnitelmaan – sekä suljetun, että avoimen kierron laitteilla. Siinä on yksi tarkimmista digitaalisista kompasseista, jonka avulla voin tehdä karttoja. Se voi tehdä oikeasta mitään tahansa ja on kaiken lisäksi kaunis ja kätevä myös kellona. Siinä yhdistyy pienessä paketissa kaikki mitä tarvitset.”

Suunto DX sisältää seuraavat toiminnot.

Rebreather sukellukseen:

 • Itsenäisesti toimiva, CCR -yhteensopiva, vakio-osapaineasetuksilla
 • Mahdollisuus kolmelle diluentille
 • Säädettävä maksimi ja minimi osapaine, sekä säätö sukelluksen aikana
 • Automaattinen osapaineen vaihto tietyissä syvyyksissä
 • Bailout -tilanteessa mahdollisuus vaihtaa avoimen kierron tilaan

Kaikille sukeltajille:

 •  Uusi, parannettu Suunto FusedTM RGBM algoritmi sekä CCR-, tekniikka- ja harrastesukeltajille
 • Trimix –tuki (helium ja happiseokset)
 • Kaasuseoksen valinta jopa kahdeksasta kaasuseoksesta
 • Integroitu ja kallistuskompensoitu digitaalinen 3D-kompassi
 • Viisi toimintatilaa: CCR, Air, Mixed gas, Gauge, ja Dive off
 • Lisävarusteena langaton painetietolähetin, myydään erikseen
 • Sisäänrakennettu sukelluksen suunnittelu
 • Yksityiskohtaiset lokitiedot mahdollista ladata tietokoneelle Suunto DM4 -ohjelman avulla

Arkipäivän piristykseen:

 • Upea muotoilu
 • Kulutusta kestävät ensiluokkaiset materiaalit
 • Titaanikuori, elastomeeriranneke ja naarmuuntumista kestävä safiirikristallilasi
 • Laitteella 2 vuoden takuu, rannekkeella 1 v
SKU 8016
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta
mpn SS019016000