Suunto Elementum Aqua Black Rubber

d:Suunto Elementum Aqua Black Rubber on moderni kaupunkikello, joka on tilanteen tasalla kaupungin sykkeessä ja sukeltaessa. Elegantissa kellossa yhdistyvät perinteinen kellonrakennustaito ja uusin digitaaliteknologia. Vauhdikkaaseen menoon suunniteltu Suunto Elementum Aqua on helppokäyttöinen, ja äärimmäisen tyylikäs! Kaupunkikello muuttuu vedessä automaattisesti sukellusinstrumentiksi.Suunto Elementum Aquan rungon leveys on 44,7mm ja paksuus 14,3mm. Sen ranneke on valmistettu mukavan pehmeästä kumista, mutta siihen on erikseen saatavilla myös eri värisiä nahkarannekkeita. Heijastamaton ja naarmuuntumisen kestävä safiirikristallilasi suojaa korkeatasoista nestekidenäyttöä. Kello on vesitiivis 200 metriin asti ja laitteen painikkeita voi käyttää myös veden alla. Tuote toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa! Tuotteella on Suunnon virallinen 2 vuoden takuu.Aquan ominaisuudet:Aika, päiväys, hälytysTaustavaloAutomaattinen sukellus-tila, Syvyys, maksimisyvyys, sukellusaikaPinta-aikaVeden lämpötilaSukellusten lukumääräLoki: viimeiset 14 sukellusta

Sku: 976

;
625,00 €
  • Suunto Elementum Aqua Black Rubber on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Elementum Aqua Black Rubber

Suunto Elementum Aqua Black Rubber

Tuotekoodi: 976

Suunto Elementum Aqua Black Rubber 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

625,00 €

Tuotekuvaus

Suunto Elementum Aqua Black Rubber on moderni kaupunkikello, joka on tilanteen tasalla kaupungin sykkeessä ja sukeltaessa. Elegantissa kellossa yhdistyvät perinteinen kellonrakennustaito ja uusin digitaaliteknologia. Vauhdikkaaseen menoon suunniteltu Suunto Elementum Aqua on helppokäyttöinen, ja äärimmäisen tyylikäs! Kaupunkikello muuttuu vedessä automaattisesti sukellusinstrumentiksi.

Suunto Elementum Aquan rungon leveys on 44,7mm ja paksuus 14,3mm. Sen ranneke on valmistettu mukavan pehmeästä kumista, mutta siihen on erikseen saatavilla myös eri värisiä nahkarannekkeita. Heijastamaton ja naarmuuntumisen kestävä safiirikristallilasi suojaa korkeatasoista nestekidenäyttöä. Kello on vesitiivis 200 metriin asti ja laitteen painikkeita voi käyttää myös veden alla. Tuote toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa! Tuotteella on Suunnon virallinen 2 vuoden takuu.

Aquan ominaisuudet:

 • Aika, päiväys, hälytys
 • Taustavalo
 • Automaattinen sukellus-tila, Syvyys, maksimisyvyys, sukellusaika
 • Pinta-aika
 • Veden lämpötila
 • Sukellusten lukumäärä
 • Loki: viimeiset 14 sukellusta

Tekniset tiedot

Tuotenumero 976
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki