Suunto M1 sykemittari

d: Suunto M1-sykemittari houkuttelee sinut liikkumaan. Helppokäyttöisessä ja selkeässä mittarissa on kaikki tarpeelliset toiminnot, jotta liikkuminen olisi mukavaa ja innostavaa. Sykemittari opastaa sinua harjoittelemaan juuri sopivalla tempolla. Oikealla sykealueella liikkuminen kohottaa kuntoasi turvallisesti, auttaa painonhallinnassa ja saa sinut voimaan paremmin. Suunto M1-sykemittari antaa luvan nauttia liikunnasta. Pakkaus sisältää Suunto M1 sykemittarin ja Suunnon perinteisen sykevyön.Suunto M1 BlackIso ja selkeä näyttöToimii myös rannekellona, näyttää ajan sekä päivämääränNäyttää sykkeen, keskisykkeen ja kalorikulutuksen harjoituksen aikanaAuttaa liikkumaan sopivalla teholla, jotta harjoittelu on tehokasta ja turvallistaKertoo, milloin liikunta kehittää peruskuntoa ja auttaa painonhallinnassa, ja milloin treeni parantaa kestävyyskuntoaSäilyttää muistissaan 4 viimeisen viikon harjoituksetSuunto M1:n mukana tulee Suunto-sykevyö, joka on yhteensopiva useimpien sykevastaanottimella varustettujen kuntosalilaitteiden kanssaHelppo käyttääOsaa 9 kieltä: suomi, ruotsi, englanti, ranska, espanja, italia, saksa, hollanti ja portugali2 vuoden takuuKatso myös muut Suunto sykemittarit !

Sku: 619

;
80,00 €
  • Suunto M1 sykemittari on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto M1 sykemittari

Suunto M1 sykemittari

Tuotekoodi: 619

Suunto M1 sykemittari 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

80,00 €

Tuotekuvaus

Suunto M1-sykemittari houkuttelee sinut liikkumaan. Helppokäyttöisessä ja selkeässä mittarissa on kaikki tarpeelliset toiminnot, jotta liikkuminen olisi mukavaa ja innostavaa. Sykemittari opastaa sinua harjoittelemaan juuri sopivalla tempolla. Oikealla sykealueella liikkuminen kohottaa kuntoasi turvallisesti, auttaa painonhallinnassa ja saa sinut voimaan paremmin. Suunto M1-sykemittari antaa luvan nauttia liikunnasta. Pakkaus sisältää Suunto M1 sykemittarin ja Suunnon perinteisen sykevyön.

Suunto M1 Black

 • Iso ja selkeä näyttö
 • Toimii myös rannekellona, näyttää ajan sekä päivämäärän
 • Näyttää sykkeen, keskisykkeen ja kalorikulutuksen harjoituksen aikana
 • Auttaa liikkumaan sopivalla teholla, jotta harjoittelu on tehokasta ja turvallista
 • Kertoo, milloin liikunta kehittää peruskuntoa ja auttaa painonhallinnassa, ja milloin treeni parantaa kestävyyskuntoa
 • Säilyttää muistissaan 4 viimeisen viikon harjoitukset
 • Suunto M1:n mukana tulee Suunto-sykevyö, joka on yhteensopiva useimpien sykevastaanottimella varustettujen kuntosalilaitteiden kanssa
 • Helppo käyttää
 • Osaa 9 kieltä: suomi, ruotsi, englanti, ranska, espanja, italia, saksa, hollanti ja portugali
 • 2 vuoden takuu

Katso myös muut Suunto sykemittarit !

Tekniset tiedot

Tuotenumero 619
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki