Suunto M2 Black sykemittari

d:Suunto M2 Black on helppokäyttöinen ja näppärä sykemittari, joka on suunnattu miehille. Se sopii kuitenkin ihan yhtä hyvin naisille. Helppokäyttöisessä ja selkeässä mittarissa on kaikki tarpeelliset toiminnot, jotta liikkuminen olisi mukavaa ja innostavaa. Sykemittari opastaa sinua harjoittelemaan juuri sopivalla tempolla. Oikealla sykealueella liikkuminen kohottaa kuntoasi turvallisesti, auttaa painonhallinnassa ja saa sinut voimaan paremmin. Pakkaus sisältää Suunto M2 Black sykemittarin, Suunto Dual-sykevyön ja pikaohjekirjan. Suunto M2 Black Iso ja selkeä näyttö Näyttää sykkeen, keskisykkeen ja kalorikulutuksen harjoituksen aikana Auttaa liikkumaan sopivalla teholla, jotta harjoittelu on tehokasta ja turvallista Kertoo, milloin liikunta kehittää peruskuntoa ja auttaa painonhallinnassa, ja milloin treeni parantaa kestävyyskuntoa Säilyttää muistissaan 4 viimeisen viikon harjoitukset Suunto M2:n mukana tulee Suunto Dual-sykevyö, joka on yhteensopiva kaikkien Suunto-sykemittareiden sekä sykevastaanottimella varustettujen kuntosalilaitteiden ja Suunto Fitness Solutionin kanssa Helppo käyttää Osaa 9 kieltä: suomi, ruotsi, englanti, ranska, espanja, italia, saksa, hollanti ja portugali 2 vuoden takuu Katso myös muut Suunto sykemittarit!

Sku: 482

;
100,00 €
  • Suunto M2 Black sykemittari on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto M2 Black sykemittari

Suunto M2 Black sykemittari

Tuotekoodi: 482

Suunto M2 Black sykemittari 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

100,00 €

Tuotekuvaus

Suunto M2 Black on helppokäyttöinen ja näppärä sykemittari, joka on suunnattu miehille. Se sopii kuitenkin ihan yhtä hyvin naisille. Helppokäyttöisessä ja selkeässä mittarissa on kaikki tarpeelliset toiminnot, jotta liikkuminen olisi mukavaa ja innostavaa. Sykemittari opastaa sinua harjoittelemaan juuri sopivalla tempolla. Oikealla sykealueella liikkuminen kohottaa kuntoasi turvallisesti, auttaa painonhallinnassa ja saa sinut voimaan paremmin. Pakkaus sisältää Suunto M2 Black sykemittarin, Suunto Dual-sykevyön ja pikaohjekirjan.

Suunto M2 Black

 • Iso ja selkeä näyttö
 • Näyttää sykkeen, keskisykkeen ja kalorikulutuksen harjoituksen aikana
 • Auttaa liikkumaan sopivalla teholla, jotta harjoittelu on tehokasta ja turvallista
 • Kertoo, milloin liikunta kehittää peruskuntoa ja auttaa painonhallinnassa, ja milloin treeni parantaa kestävyyskuntoa
 • Säilyttää muistissaan 4 viimeisen viikon harjoitukset
 • Suunto M2:n mukana tulee Suunto Dual-sykevyö, joka on yhteensopiva kaikkien Suunto-sykemittareiden sekä sykevastaanottimella varustettujen kuntosalilaitteiden ja Suunto Fitness Solutionin kanssa
 • Helppo käyttää
 • Osaa 9 kieltä: suomi, ruotsi, englanti, ranska, espanja, italia, saksa, hollanti ja portugali
 • 2 vuoden takuu

Katso myös muut Suunto sykemittarit!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 482
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki