Suunto M4 Black/Pink sykemittari -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto M4 Black/Pink sykemittari

Ei varastossa

SKU: 606

Valitettavasti Suunto M4 sykemittareiden valmistus on lopetettu, eikä niitä ole enään saatavilla. Katso muut Suunto sykemittaritTarvitko uuden rannekkeen Suunto M4 sykemittariisi? Klikkaa Suunto rannekkeet.  

Tyttömäisen sporttinen ja tyylikäs Suunto M4 Black/Pink sykemittari. Suunto M4 sykemittarissa on älykäs fitness -ohjausjärjestelmä, joka toimii ennen liikuntaa, liikunnan aikana ja sen jälkeen varmistaen että toimit oikein saavuttaaksesi tavoitteesi. Sen käyttäminen on todella yksinkertainen, asetat vain omat henkilökohtaiset tietosia ja valitset tavoitteesi esim. kunnon parantaminen tai painonhallinta, jonka jälkeen M4 antaa sinulle ihanteellisen viikoittaisen liikunta-aikataulun. Näin sinulla on parhaat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteesi. Järjestelmä muuttaa automaattisesti liikuntaohjelmaasi riippuen edistymisestäsi ja rutiinistasi. Tämän lisäksi se ottaa huomioon myös välistä jääneet harjoitukset.

Suunto M4 -sykemittari on siis henkilökohtainen valmentajasi. Sen yksilölliset harjoitusohjelmat auttavat sinua liikkumaan järkevästi ja tehokkaasti. Mittari antaa sinulle palautetta treeneistäsi ja muistuttaa päivän ohjelmasta. Helppokäyttöinen Suunto M4 miettii puolestasi, miten ja milloin sinun kannattaa harjoitella, jotta saavutat tavoitteesi. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia liikkumisesta. Pakkaus sisältää Suunto M4 Black/Pink sykemittarin ja Suunto Dual-sykevyön

SKU 606
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta