Suunto M4 Black/Turquoise on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Suunto M4 Black/Turquoise

125,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
448

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Valitettavasti Suunto M4 Black/Turqoise sykemittareiden valmistus on lopetettu, eikä niitä ole enään saatavilla. Katso muut Suunto sykemittarit .

Tyttömäisen sporttinen ja tyylikäs Suunto M4 Black/turquoise sykemittari. Suunto M4 sykemittarissa on älykäs fitness -ohjausjärjestelmä, joka toimii ennen liikuntaa, liikunnan aikana ja sen jälkeen varmistaen että toimit oikein saavuttaaksesi tavoitteesi. Sen käyttäminen on todella yksinkertainen, asetat vain omat henkilökohtaiset tietosia ja valitset tavoitteesi esim. kunnon parantaminen tai painonhallinta, jonka jälkeen M4 antaa sinulle ihanteellisen viikoittaisen liikunta-aikataulun. Näin sinulla on parhaat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteesi. Järjestelmä muuttaa automaattisesti liikuntaohjelmaasi riippuen edistymisestäsi ja rutiinistasi. Tämän lisäksi se ottaa huomioon myös välistä jääneet harjoitukset.

Suunto M4 -sykemittari on siis henkilökohtainen valmentajasi. Sen yksilölliset harjoitusohjelmat auttavat sinua liikkumaan järkevästi ja tehokkaasti. Mittari antaa sinulle palautetta treeneistäsi ja muistuttaa päivän ohjelmasta. Helppokäyttöinen Suunto M4 miettii puolestasi, miten ja milloin sinun kannattaa harjoitella, jotta saavutat tavoitteesi. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia liikkumisesta. Pakkaus sisältää Suunto M4 Black/turquoise sykemittarin ja Suunto Dual-sykevyön.

Tarvitko uuden rannekkeen Suunto M4 sykemittariisi? Klikkaa tästä.

Lisätietoja
SKU 448
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.