Suunto Quest Yellow Running Pack

d:Suunto Quest Yellow sykemittari on laite, josta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet liikunnan harrastamiseen! Suunto Quest Yellow Running Pack -pakkaus sisältää Suunto Questin, Suunto Movestick Minin, Suunto Foot Pod minin sekä Suunto Dual-sykevyön. Tätä parempaa ei ole. Suosikkiurheilulajin harjoittaminen keskellä luontoa. Jatkuva täydellisen polun etsiminen. Harjoittelu seuraavaa suurta kilpailua varten. Joka hetkestä nauttiminen. Tätä kaikkea varten elät. Sen takia olet täällä. Ulkoilma on kuntosalisi. Harjoitteletpa kilpailua varten tai huviksesi, tarvitset kellon, johon voit luottaa. Kun käytössäsi on Suunto Quest, voit yksilöllistää ja ladata harjoitusohjelmia. Voit tarkkailla sykettäsi, nopeuttasi, kulkemaasi matkaa, juoksun askeltiheyttä ja kierrosaikojasi reaaliaikaisesti. Voit myös jakaa, suunnitella ja analysoida tuloksiasi Movescount.com-palvelussa. Nämä kaikki ominaisuudet sisältyvät tähän erityisen kestävään laitteeseen, jota voit pitää mukanasi joka päivä. Suunto Questin avulla varmistat, että ulkoillessasi olet aina kartalla. Erityiskestäväksi suunnitellun Suunto Questin avulla voit PLANLuo harjoitusohjelmia Movescount.com-palvelussaMuistutus seuraavasta harjoituksesta: kesto, tehoKellonaika, päivämäärä, kaksoisaika, herätys PLUGLataa harjoitusohjelmia Suunto Quest -laitteeseenSiirrä harjoittelutietoja Movescount.com-palveluunMukauta näyttöä ja asetuksia Movescount.com-palvelussa PLAYSekuntikello, intervalliajastin, kierrosajatReaaliaikaiset syke- ja sykealuetiedotReaaliaikaiset nopeus- ja matkatiedotJuoksun askeltiheysReaaliaikainen harjoitusohjelmaan perustuva harjoitusteho- tai nopeusopastusVesitiivis 30 metrin syvyyteenValikko saatavana yhdeksällä kielellä (EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, SV, PT) PROGRESSSykekaavio ja harjoitusvaikutustiedot Movescount.com-palvelussaNopeuskaaviot Movescount.com-palvelussaKalorilaskenta Movescount.com-palvelussaHarjoituspäiväkirja ja seikkaperäiset harjoitteluanalyysit Movescount.com-palvelussa

Sku: 6886

;
225,00 €
  • Suunto Quest Yellow Running Pack on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Quest Yellow Running Pack

Suunto Quest Yellow Running Pack

Tuotekoodi: 6886

Suunto Quest Yellow Running Pack 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

225,00 €

Tuotekuvaus

Suunto Quest Yellow sykemittari on laite, josta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet liikunnan harrastamiseen! Suunto Quest Yellow Running Pack -pakkaus sisältää Suunto Questin, Suunto Movestick Minin, Suunto Foot Pod minin sekä Suunto Dual-sykevyön.

Tätä parempaa ei ole. Suosikkiurheilulajin harjoittaminen keskellä luontoa. Jatkuva täydellisen polun etsiminen. Harjoittelu seuraavaa suurta kilpailua varten. Joka hetkestä nauttiminen. Tätä kaikkea varten elät. Sen takia olet täällä.

Ulkoilma on kuntosalisi. Harjoitteletpa kilpailua varten tai huviksesi, tarvitset kellon, johon voit luottaa. Kun käytössäsi on Suunto Quest, voit yksilöllistää ja ladata harjoitusohjelmia. Voit tarkkailla sykettäsi, nopeuttasi, kulkemaasi matkaa, juoksun askeltiheyttä ja kierrosaikojasi reaaliaikaisesti. Voit myös jakaa, suunnitella ja analysoida tuloksiasi Movescount.com-palvelussa. Nämä kaikki ominaisuudet sisältyvät tähän erityisen kestävään laitteeseen, jota voit pitää mukanasi joka päivä. Suunto Questin avulla varmistat, että ulkoillessasi olet aina kartalla.

Erityiskestäväksi suunnitellun Suunto Questin avulla voit

PLAN

 • Luo harjoitusohjelmia Movescount.com-palvelussa
 • Muistutus seuraavasta harjoituksesta: kesto, teho
 • Kellonaika, päivämäärä, kaksoisaika, herätys

PLUG

 • Lataa harjoitusohjelmia Suunto Quest -laitteeseen
 • Siirrä harjoittelutietoja Movescount.com-palveluun
 • Mukauta näyttöä ja asetuksia Movescount.com-palvelussa

PLAY

 • Sekuntikello, intervalliajastin, kierrosajat
 • Reaaliaikaiset syke- ja sykealuetiedot
 • Reaaliaikaiset nopeus- ja matkatiedot
 • Juoksun askeltiheys
 • Reaaliaikainen harjoitusohjelmaan perustuva harjoitusteho- tai nopeusopastus
 • Vesitiivis 30 metrin syvyyteen
 • Valikko saatavana yhdeksällä kielellä (EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, SV, PT)

PROGRESS

 • Sykekaavio ja harjoitusvaikutustiedot Movescount.com-palvelussa
 • Nopeuskaaviot Movescount.com-palvelussa
 • Kalorilaskenta Movescount.com-palvelussa
 • Harjoituspäiväkirja ja seikkaperäiset harjoitteluanalyysit Movescount.com-palvelussa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 6886
Brändi Suunto

Pieni hetki