Suunto Vyper Air Black + USB -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Vyper Air Black + USB

Ei varastossa

SKU: 5639

Suunto Vyper Air on edistynyt kaasuseoksen vaihtamisominaisuuden sisältävä sukellustietokone, jossa on valinnainen langaton ilmaintegrointitoiminto ja teknisesti kehittynyt elektroninen 3D-kompassi.Suunto sukellustietokoneilla myönnetään Suunnon virallinen kahden vuoden takuu.

Langaton ilmaintegrointi
Suunto Vyper Airin valinnaisen langattoman ilmaintegrointiominaisuuden avulla voit tarkkailla säiliön painetta ja ilmankulutusta rannetietokoneestasi käsin. Säiliön paine näkyy numeromuodossa ja graafisesti. Lisäksi näytössä näkyy koko sukelluksen ajan arvio siitä, kuinka pitkään ilmaa vielä riittää. Näin voit seurata jäljellä olevaa ilmaa samalla, kun seuraat syvyyttä ja aikaa.

Selkeä navigointi
Suunto Vyper Air sisältää ainutlaatuisen elektronisen 3D-kompassin, jota voi kallistaa jopa 45 astetta joka suuntaan. Tämän ansiosta lukemat näkyvät pinnan alla selkeinä ja niitä on helpompi tulkita tarkasti.

Vaivaton käyttö
Helppolukuisen, suuria numeroita käyttävän pistematriisinäytön ja elektroluminenssitaustavalon ansiosta suuntima, säiliön paine, syvyys, lämpötila ja sukellusaika näkyvät kaikki selkeinä. Yksinkertaisen neljän painikkeen käyttöliittymän ansiosta tietokonetta on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Suunto Vyper Airia voi pitää ranteessa suojuksen kanssa, tai sen voi kiinnittää kahden mittarin konsoliin.

Monipuoliset toimintatilat
Suunto Vyper Air sisältää paineilma-, nitroksi- ja mittaritilan sekä kaasuseoksen vaihtamisominaisuuden. Rikastettua ilmaa käytettäessä Suunto Vyper Air voidaan ohjelmoida käyttämään nitroksiseoksia, joiden happipitoisuus on 21–100 %. Hapen osapaineeksi voidaan säätää 0,5–1,6 bar. Mittaritilassa laitetta voi käyttää myös syvyysmittarina ja ajastimena, joka sisältää profiilimuistitoiminnon.

Nitroksitilassa voit nopeuttaa dekompressiota vaihtamalla kaasuseokseen, jonka happipitoisuus on suurempi. Suunto Vyper Airin avulla on helppo valita, mitä määritetyistä kaasuseoksista käytetään sukeltaessa. Tietokone antaa myös syvyyteen ja paineeseen liittyviä näyttö- ja äänihälytyksiä ja varoittaa käyttäjää, kun ilma on loppumassa.

Joustava dekompressio
Suunto Vyper Air sisältää Suunto Deep Stop RGBM -algoritmia käyttävän jatkuvan dekompressiotoiminnon, joka laskee optimaalisen nousuajan. Syvälle sukellettaessa syväpysähdystoiminnon avulla määritettävät enimmäissyvyyden ja pinnan väliset syväpysähdykset lisäävät sukelluksen turvallisuutta.

Suunnittelu ja läpikäynti
Sisäisen simulointitoiminnon avulla voit testata tulevia sukelluksia sekä tarkastella suoranousu- ja dekompressioaikatauluja eri syvyyksissä ennen varsinaista sukellusta. Kun sukellus on ohi, voit siirtää sukellustiedot tietokoneeseen Suunto DM4-ohjelmiston avulla ja säilyttää yksityiskohtaiset graafiset sukelluslokit kaikista sukelluksistasi.

Suunto Vyper Air Black suoraan varastosta 1-3 arkipäivän toimitusajalla.

SKU 5639
Brändi Suunto
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta