Syster P korurasia pale pink JC1003NU

119,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
58357

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Syster P korurasia pale pink JC1003NU on monikäyttöinen korurasia, jonka avulla säilytät lempikorusi moitteettoman sekä kotona että matkalla. Korurasia tarjoaa useita eri lokeroita korvakoruille, sormuksille, rannekoruille ja kaulakoruille, ja pehmeä kangassisus takaa, että korut pysyvät aina naarmuuntumattomina. Kokonsa ansiosta tämä korurasia on helppo ottaa myös mukaan matkalle. Laadukas vegaanisesta nahasta valmistettu pinta takaa, että korurasia pysyy moitteettomassa kunnossa vuodesta toiseen. Rasian koko on 25,5 x 19x 6,5 cm.

Syster P on ruotsalainen kahden siskoksen, Emma Haegerströmin ja Annikki Schaeferdiekin, perustama korubrändi, jonka tavoitteena on luoda kauneutta ympärilleen. Kaikki brändin korut ja korulippaat valmistetaan käsityönä vastuullisesti ja täysin läpinäkyvästi, jotta jokainen meistä saisi nauttia kauniista koruista ja ajattomasta muotoilusta. Syster P on mukana myös erilaisissa hyväntekeväisyyshankkeissa, ja osa korujen tuotosta menee muun muassa Lasten syöpäsäätiölle sekä Barnfondenille.

Lisätietoja
SKU 58357
Brändi Syster P
Materiaali Tekstiili, Vegaaninen nahka
Väri Vaaleanpunainen
mpn JC1003NU

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.