Teräksinen korttikotelo mattapinnalla 078873

d:Edullinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu luottokorttikotelo. Kotelon reunukset ovat kiillotettua terästä ja keskiosa on kiillottamatonta (matta pintainen). Kotelon sisään mahtuu 6 luottokorttia. Toimitus veloituksetta.Kotelon mitat: 95 x 64 x 12 mmVoimme kaivertaa ilmaiseksi kotelon kannessa olevaan lätkään lyhyen kaiverruksen esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärä. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa  

Sku: 8105

23,00 €
    • Teräksinen korttikotelo mattapinnalla 078873 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Teräksinen korttikotelo mattapinnalla 078873

Teräksinen korttikotelo mattapinnalla 078873

Tuotekoodi: 8105

Teräksinen korttikotelo mattapinnalla 078873 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

23,00 €

Tuotekuvaus

Edullinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu luottokorttikotelo. Kotelon reunukset ovat kiillotettua terästä ja keskiosa on kiillottamatonta (matta pintainen). Kotelon sisään mahtuu 6 luottokorttia. Toimitus veloituksetta.

Kotelon mitat: 95 x 64 x 12 mm

Voimme kaivertaa ilmaiseksi kotelon kannessa olevaan lätkään lyhyen kaiverruksen esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärä. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 8105

Pieni hetki