ThinKing Gordito luottokorttikotelo

d:Uusi ja parempi ThinKing Gordito luottokorttikotelo on suomalaista suunnittelua parhaimmillaan. Klassinen ja moderni korttikotelo sopii niin miehille kuin naisillekin. Koteloon mahtuu 1-6 korttia ja ne pysyvät kotelossa sen sisään kätketyn ainutlaatuisen grippi pinnan ansiosta. Thinking Grodito luottokorttikotelo on valmistettu vahvasta ja kestävästä anodisoidusta alumiinista. Kotelo on lisäksi RFID suojattu eli etäluettavaa sirua ei voi lukea korttikotelon läpi. ThinKing Gordito kotelon ulkomitat 63 x 88 x 9,8mm ja paino 41 grammaa. Voimme kaivertaa veloituksetta kotelon etupuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 685

;
32,00 €
ThinKing Gordito luottokorttikotelo 4 15
-11%

ThinKing Gordito luottokorttikotelo

ThinKing Gordito luottokorttikotelo

Tuotekoodi: 685

ThinKing Gordito luottokorttikotelo 4 15

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

35,95 €

32,00 €

Tuotekuvaus

Uusi ja parempi ThinKing Gordito luottokorttikotelo on suomalaista suunnittelua parhaimmillaan. Klassinen ja moderni korttikotelo sopii niin miehille kuin naisillekin. Koteloon mahtuu 1-6 korttia ja ne pysyvät kotelossa sen sisään kätketyn ainutlaatuisen grippi pinnan ansiosta. Thinking Grodito luottokorttikotelo on valmistettu vahvasta ja kestävästä anodisoidusta alumiinista. Kotelo on lisäksi RFID suojattu eli etäluettavaa sirua ei voi lukea korttikotelon läpi. ThinKing Gordito kotelon ulkomitat 63 x 88 x 9,8mm ja paino 41 grammaa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kotelon etupuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 685
Brändi Thin King
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki