Timex Allied® Tide-Temp-Compass with Intelligent Quartz® Technology 45mm TW2T76400

189,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
45552

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Timex Allied® Tide-Temp-Compass with Intelligent Quartz® Technology 45mm TW2T76400 on täydellinen varuste ulkoilmassa liikkujalle. Tämä näyttävä kello on valmistettu teräksestä, kellon 45 mm leveä runko pitää sisällään suuren taulun, josta on on perinteisen kellonajan lisäksi lukea vuorovettä, lämpötilaa ja ilmansuuntaa, mikä takaa, että tämän kellon käyttäjä ei eksy varmasti tieltä. Pimeän tullen Indiglo-valo valaisee näytön, jonka vuoksi kello toimii loistavasti yömyöhään, eikä kännykkää tarvitse turhaan kaivaa taskusta. Ranneke on miellyttävää tekstiiliä. Timex-rannekelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lisätietoja
SKU 45552
Brändi Timex
Kaiverrus 10
Rungon leveys 45 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ominaisuudet GPS-aika, Päivyri
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 160 - 220 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn TW2T76400
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.