Timex Command® 47 mm TW5M35900

89,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
45548

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Timex Command® 47 mm TW5M35900 on luotu urbaaneille seikkailijoille, jotka tarvitsevat kestävää ja monipuolista matkakumppania arjen seikkailuihin, ja haluavat samalla näyttää trendikkäiltä. Tässä rannekellossa on suuri 47 mm leveä runko, ja verrattuna muihin urheilukelloihin, Timexissä on mukavan sulavalinjainen ja yhtenäinen muotoilu sekä kaunis värimaailma. Hartsirunkonsa ansiosta Command tuntuu mukavan huomaamattomalta ranteessa ja 22 mm leveä ranneke on silikonia. Vaikka kello onkin kevyt, siinä on paljon ominaisuuksia kuten hälytys, kolmiosainen digitaalinäyttö, ajastin, ja päivyri, ja pimeän tullen Timexin INDIGLO-valo valaisee näytön, joten kelloa on helppo käyttää ulkoilmassa. Näiden lisäksi Command kestää vettä 200 m saakka, ja mikä parasta, runko on iskunkestävä. Timex-rannekelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lisätietoja
SKU 45548
Brändi Timex
Kaiverrus 10
Rungon leveys 47 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Päivyri
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon paksuus 15
Rannekkeen pituus 165 - 225 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn TW5M35900
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.