Timex Command® Urban 47 mm TW2U17000

139,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
45549

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Teräksinen Timex Command® Urban 47 mm TW2U17000 on luotu urbaaneille seikkailijoille, jotka tarvitsevat kestävää ja monipuolista matkakumppania arjen seikkailuihin, ja haluavat samalla näyttää trendikkäiltä. Tässä rannekellossa on suuri 47 mm leveä nelikulmainen teräsrunko, jonka sisällä on suuri Indiglo-valolla varustettu digitaalinäyttö, josta on helppo lukea aikaa riippumatta siitä mistä tsesi löydät. Ja kello kertoo aina oikean ajan riippumatta siitä missä olet, koska Urban on varustettu maailmanajalla. Muita ominaisuuksia ovat ajanotto, herätys ja päivyri. Tyylikyytensä lisäksi Command on myös toimiva urheilukello, ja kestää vettä 100 m saakka, ja sen runko on iskunkestävä. Timex-rannekelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lisätietoja
SKU 45549
Brändi Timex
Kaiverrus 10
Rungon leveys 47 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Suorakulmio
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Maailmanaika, Päivyri
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 160 - 220 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn TW2U17000
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.