Tommy Hilfiger 1790889 Mariner

d:Tyylikkään mustanpuhuva Miesten Tommy Hilfiger Mariner 1790889 rannekello silikonirannekkeella. Kellon rungon leveys on 45mm. Rannekkeen leveys on 22mm. Kellossa päivyri, kaksoisaika sekä viikonpäivänäyttö. Kellossa kierrenuppi. Tommy Hilfiger kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Tommy Hilfiger on arvostettu suunnittelija, joka on tunnettu paitsi vaatteistaan myös parfyymeistaan ja asusteistaan. Merkki edustaa modernia, mutta arvokasta designia, joka on ollut loistava myyntimenestys.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli:Tekstaus Kauno Vanessa

Sku: 8151

;
209,00 €
    • Tommy Hilfiger 1790889 Mariner on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Tommy Hilfiger 1790889 Mariner

Tommy Hilfiger 1790889 Mariner

Tuotekoodi: 8151

Tommy Hilfiger 1790889 Mariner 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

209,00 €

Tuotekuvaus

Tyylikkään mustanpuhuva Miesten Tommy Hilfiger Mariner 1790889 rannekello silikonirannekkeella. Kellon rungon leveys on 45mm. Rannekkeen leveys on 22mm. Kellossa päivyri, kaksoisaika sekä viikonpäivänäyttö. Kellossa kierrenuppi. Tommy Hilfiger kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tommy Hilfiger on arvostettu suunnittelija, joka on tunnettu paitsi vaatteistaan myös parfyymeistaan ja asusteistaan. Merkki edustaa modernia, mutta arvokasta designia, joka on ollut loistava myyntimenestys.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 8151
Brändi Tommy Hilfiger
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 45 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Musta
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn 1790889

Pieni hetki