Tru Virtu Money & Cards korttilompakko

d:Tru Virtu Money & Cards korttilompakko on todella monipuolinen korttikotelo, jossa on omat puolet rahoille ja korteille. Kotelo on RFID suojattu eli etäluettävää sirua ei voi lukea korttikotelon läpi.  Kotelossa on oma puoli käteisellä ja oma puoli korteille. Molemmat puolille on oma painin kotelon päässä, josta ne avautuvat. Tru Virtu lompakot ovat muotoilultaan moderneja ja tyylikkäitä, ja sopivat niin miehille kuin naisillekkin. Tru Virtu Money & Cards korttilompakon avulla voit kuljettaa mukanasi seteleitä, luottokortteja, kuitteja ja jopa kolikoita. Kotelot ovat patentoituja ja ne aukeavat helposti nappia painamalla. Kaiverrus veloituksetta!Tuotteen ominaisuudet:Moderni, ergonominen ja elegantti desing, joka takaa maksimaalisen toiminnallisuuden mahdollisimman pienessä koossa.Kotelo on RFID suojattu eli etäluettävää sirua ei voi lukea korttikotelon läpi.Kulkee kätevästi mukana.Kestävä pinta, joka on valmistettu anodisoidusta alumiinista.Kevyt ja äärimmäisen kestävä alumiinin ja polymeerin yhdistelmästä johtuen.Valmistettu ja suunniteltu SaksassaPatentoituKortit:Tilaa neljälle kortille tai vaihtoehtoisesti 17 käyntikortille.klipsit kolmelle kolikollealalokero kuiteille, papereille ja käyntikorteilleKäteinen:Innovatiivinen säilytystila jopa 30 setelillle. Kotelo:- Mitat: 93 x 107 x 22 mm- Paino: 92 grammaaVoimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon etukanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 7569

;
44,95 €

Tru Virtu Money & Cards korttilompakko

Tru Virtu Money & Cards korttilompakko

Tuotekoodi: 7569

Tru Virtu Money & Cards korttilompakko 0 0

Väliaikaisesti loppu

44,95 €

Tuotekuvaus

Tru Virtu Money & Cards korttilompakko on todella monipuolinen korttikotelo, jossa on omat puolet rahoille ja korteille. Kotelo on RFID suojattu eli etäluettävää sirua ei voi lukea korttikotelon läpi.  Kotelossa on oma puoli käteisellä ja oma puoli korteille. Molemmat puolille on oma painin kotelon päässä, josta ne avautuvat. Tru Virtu lompakot ovat muotoilultaan moderneja ja tyylikkäitä, ja sopivat niin miehille kuin naisillekkin. Tru Virtu Money & Cards korttilompakon avulla voit kuljettaa mukanasi seteleitä, luottokortteja, kuitteja ja jopa kolikoita. Kotelot ovat patentoituja ja ne aukeavat helposti nappia painamalla. Kaiverrus veloituksetta!

Tuotteen ominaisuudet:

 • Moderni, ergonominen ja elegantti desing, joka takaa maksimaalisen toiminnallisuuden mahdollisimman pienessä koossa.
 • Kotelo on RFID suojattu eli etäluettävää sirua ei voi lukea korttikotelon läpi.
 • Kulkee kätevästi mukana.
 • Kestävä pinta, joka on valmistettu anodisoidusta alumiinista.
 • Kevyt ja äärimmäisen kestävä alumiinin ja polymeerin yhdistelmästä johtuen.
 • Valmistettu ja suunniteltu Saksassa
 • Patentoitu

Kortit:
 • Tilaa neljälle kortille tai vaihtoehtoisesti 17 käyntikortille.
 • klipsit kolmelle kolikolle
 • alalokero kuiteille, papereille ja käyntikorteille

Käteinen:
 • Innovatiivinen säilytystila jopa 30 setelillle.

 Kotelo:

- Mitat: 93 x 107 x 22 mm
- Paino: 92 grammaa

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon etukanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7569
Brändi Tru Virtu
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki