Emporio Armani Rose gold-tone AR11244

d:Emporio Armani Rose gold-tone AR11244 -rannekello on valmistettu täysin ruusukullansävyisestä ruostumattomasta teräksestä, joka kimaltaa kauniisti kellotaulun kristalliupotusta vasten. Kellotaulussa on ruusukullansävyiset osoittimet ja Armanin logo. Tässä sirossa mallissa rungon halkaisija on 32 mm ja rannekkeen kiinnityskohdan leveys 14 mm:iä. Emporio Armani -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36895

;
366,75 €
    • Emporio Armani Rose gold-tone AR11244 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Emporio Armani Rose gold-tone AR11244

Emporio Armani Rose gold-tone AR11244

Tuotekoodi: 36895

Emporio Armani Rose gold-tone AR11244 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

489,00 €

366,75 €

Tuotekuvaus

Emporio Armani Rose gold-tone AR11244 -rannekello on valmistettu täysin ruusukullansävyisestä ruostumattomasta teräksestä, joka kimaltaa kauniisti kellotaulun kristalliupotusta vasten. Kellotaulussa on ruusukullansävyiset osoittimet ja Armanin logo. Tässä sirossa mallissa rungon halkaisija on 32 mm ja rannekkeen kiinnityskohdan leveys 14 mm:iä. Emporio Armani -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36895
Brändi Emporio Armani
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 32 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Kiven tyyppi Kristalli
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn AR11244

Pieni hetki