Aarni Loihi Eeben

d:Aarni Loihi Eeben -kello on yksinkertaisen tyylikäs kokonaisuus. Mustaa kellotaulua ympäröi lähes mustasta eebenpuusta valmistettu puinen kehä. Kellotaulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi. Ulkonäön kruunaa aidosta hirvennahasta valmistettu musta samettisen pehmeä ranneke. Kellon rungon leveys on 40 mm, paksuus 8 mm, ja rannekkeen leveys on 20 mm. Kello sopii suoraan 14-19,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon koneistona toimii laadukas ja tarkka sveitsiläinen ETA-kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Eebenpuu on tunnetusti arvokas, jykevä, kestävä ja kaunis puulaji. Sitä käytetään tavanomaisesti esimerkiksi pianon mustissa koskettimissa. Aarni Loihi -kellon hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Sku: 28703

;
219,90 €
Aarni Loihi Eeben 5 1

Aarni Loihi Eeben

Aarni Loihi Eeben

Tuotekoodi: 28703

Aarni Loihi Eeben 5 1

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

219,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Loihi Eeben -kello on yksinkertaisen tyylikäs kokonaisuus. Mustaa kellotaulua ympäröi lähes mustasta eebenpuusta valmistettu puinen kehä. Kellotaulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi. Ulkonäön kruunaa aidosta hirvennahasta valmistettu musta samettisen pehmeä ranneke. Kellon rungon leveys on 40 mm, paksuus 8 mm, ja rannekkeen leveys on 20 mm. Kello sopii suoraan 14-19,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon koneistona toimii laadukas ja tarkka sveitsiläinen ETA-kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Eebenpuu on tunnetusti arvokas, jykevä, kestävä ja kaunis puulaji. Sitä käytetään tavanomaisesti esimerkiksi pianon mustissa koskettimissa. Aarni Loihi -kellon hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi.

Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28703
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 155 - 205 mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Musta
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki