Andar The Pilot - useita eri värejä

d:Andar The Pilot -lompakossa kaikki korttisi ovat saatavilla vain yhdellä pyöräytyksellä! Kaikki kuusi korttia ovat samassa taskussa ja saat ne näkyviin pyöräyttämällä alakulmassa olevaa rullaa. The Pilot -korttikoteloa on saatavilla kahta eri mallia, mutta kummatkin ovat valmistettu anodisoidusta alumiinista ja aidosta full-grain -nahasta. Anodisoitu alumiini suojaa koteloa ja sitä on sen ansiosta myös helppo pitää puhtaana. The Pilot Minimal -malli on niille, jotka tarvitsevat vain tärkeimmät korttinsa mukaan. The Pilot Money Clip -malli on taas niille, jotka haluavat myös kantaa käteistä mukanaan. Setelinpidike on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka pitää setelit turvallisesti paikoillaan. Pidike ei kuitenkaan tuo lompakolle paljoa lisää paksuutta, jotta ohut tyyli säilyy. Kummatkin mallit ovat RFID-suojattu, joka estää korttien kopioimisen. Tärkeimmät ominaisuudet: 1 korttipaikka, jonne mahtuu 1-6 korttia Rulla ominaisuudella pyöräytät kortit näkyviin Mitat ovat kummassakin 11,5 x 6,4 x 1,35 cm Anodisoitu alumiini (musta mattapinta) suojaa koteloa Aito full-grain -nahka luo laadukkaan ulkonäön RFID-suojattu Vuoden takuu Voimme kaivertaa veloituksetta lompakon alumiinikoteloon esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 41126

;
61,50 €

Andar The Pilot - useita eri värejä

Andar The Pilot - useita eri värejä

Tuotekoodi: 41126

Andar The Pilot - useita eri värejä 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

61,50 €

Tuotekuvaus

Andar The Pilot -lompakossa kaikki korttisi ovat saatavilla vain yhdellä pyöräytyksellä! Kaikki kuusi korttia ovat samassa taskussa ja saat ne näkyviin pyöräyttämällä alakulmassa olevaa rullaa. The Pilot -korttikoteloa on saatavilla kahta eri mallia, mutta kummatkin ovat valmistettu anodisoidusta alumiinista ja aidosta full-grain -nahasta. Anodisoitu alumiini suojaa koteloa ja sitä on sen ansiosta myös helppo pitää puhtaana.

The Pilot Minimal -malli on niille, jotka tarvitsevat vain tärkeimmät korttinsa mukaan. The Pilot Money Clip -malli on taas niille, jotka haluavat myös kantaa käteistä mukanaan. Setelinpidike on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka pitää setelit turvallisesti paikoillaan. Pidike ei kuitenkaan tuo lompakolle paljoa lisää paksuutta, jotta ohut tyyli säilyy. Kummatkin mallit ovat RFID-suojattu, joka estää korttien kopioimisen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • 1 korttipaikka, jonne mahtuu 1-6 korttia
  • Rulla ominaisuudella pyöräytät kortit näkyviin
  • Mitat ovat kummassakin 11,5 x 6,4 x 1,35 cm
  • Anodisoitu alumiini (musta mattapinta) suojaa koteloa
  • Aito full-grain -nahka luo laadukkaan ulkonäön
  • RFID-suojattu
  • Vuoden takuu

Voimme kaivertaa veloituksetta lompakon alumiinikoteloon esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 41126
Brändi Andar
Kaiverrus 10
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki