Apple Watch Series 5 GPS + Cellular tähtiharmaa alumiinikuori 44mm musta urheiluranneke MWWE2KS/A on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Apple Watch Series 5 GPS + Cellular tähtiharmaa alumiinikuori 44mm musta urheiluranneke MWWE2KS/A

589,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
42281

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Apple Watch Series 5 – kello, jollaista et ole ennen nähnyt

Apple Watch Series 5 GPS + Cellular -kello on ennennäkemätön; aina päällä oleva Retina-näyttö, EKG-appi sydämenrytmin tarkkailuun, kompassi, Melu-appi metelin kartoittamiseen, kuukautiskierron seuranta ja monta muuta uutta ominaisuutta. Cellular-mallissa on mobiiliyhteys (tarvitaan langaton operaattori­sopimus), jonka ansiosta voit lähteä liikkeelle vain kello ranteessasi ja puhelimen jäädessä kotiin. Älykellosta löytyy tietenkin tutut ominaisuudet kuten aktiivisuuden seuranta, treeniharjoitukset, Apple Music-kirjasto, Apple Pay ja Siri. Apple Watch Series 5 on suunniteltu niin, että sinulla on valittavissa lukuisa määrä erilaisia vaihtorannekkeita kelloon ja voit vaihtaa niitä helposti mielesi mukaan. Tässä Apple Watch Series 5 GPS + Cellular MWWE2KS/A mallissa on tähtiharmaa 44 mm korkea alumiinikuori ja musta urheiluranneke. Huom! Uuden Apple Watchin käyttöönottoon ja käyttämiseen tarvitaan iPhone, jossa on uusin iOS-versio.

Tämän kellon näyttö ei sammu

Aina päällä oleva Retina-näyttö kertoo sinulle helposti ajan ja kellotaulun muut tiedot. Sinun ei tarvitse enää nostaa rannetta tai näpäyttää näyttöä turhaan. Akunkeston pidentämiseksi näytön virkistystaajuus voidaan säätää vain 1 Hz nopeuteen tai sitten jopa 60 Hz asti. Katseluala ulottuu kulmiin saakka ja on yli 30% suurempi verrattuna Apple Watch Series 3:n näyttöön. Näytön kirkkaus on 1000 nitiä.

Ylös, ulos ja liikkeelle

Apple Watch Series 5 -kello on oma aktiivisuusvalmentajasi! Näet päivittäisen aktiivisuustavoitteen kolmeen selkeään ympyrään kuvattuna; kuinka paljon liikut, treenaat ja seisot. Ympyrät motivoivat sinua liikkumaan ja olemaan muutenkin aktiivisempi arjessa. Kuukausihaasteet ja saavutuspalkinnot antavat lisäpotkua tavoitteillesi. Voit seurata kellosta, kuinka monta askelta olet ottanut ja montako kaloria olet polttanut päivän aikana. Kello valmentaa sinua täyttämään tavoitteesi ja ilmoittaa, jos olet esimerkiksi istunut liian pitkään. Voit myös haastaa ystäväsi mukaan ja näet heidänkin aktiivisuuden, ja eikun kilpailemaan!

Edistyksellinen sykemittari

Apple Watch Series 5:ssa on entistäkin parempi toisen sukupolven optinen sykemittari lepo-, kävely- ja rasitussykkeen mittaamiseen. Sähköisen sykeanturin avulla EKG-appi voi koota EKG:n eli sydänsähkökäyrän, joka vastaa I-kytkennän sydänsähkökäyrää. Kello osaa myös ilmoittaa sinulle, jos se havaitsee epätavallisen matalan tai korkean sykkeen tai epäsäännöllisen rytmin. Näin kello pystyy ilmoittamaan, jos se havaitsee merkkejä mahdollisesta piilevästä rytmihäiriöstä. Syke-appi ilmoittaa lisäksi, jos sykkeesi nousee tietyn rajan yli, kun olet ollut 10 minuutin ajan tekemättä mitään.

Pysy yhteydessä ystäviisi ja soita apua hätätilanteessa

Apple Watch Series 5 GPS + Cellular on aina valmis apulainen. Voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja sähköposteja suoraan ranteestasi, jopa ilman puhelinta. Voit jakaa aktiivisuutesi ystävillesi ja haastaa heidät kilpailuihin. Hätätila SOS -ominaisuuden lisäksi kellossa on kaatumisen tunnistus ominaisuus, joka kiihtyvyysmittarin ja gyroskoopin avulla tunnistaa, jos kaadut ja auttaa sinua soittamaan apua tai lähettämään sijaintisi viestillä valitsemallesi henkilölle. Käytössäsi on myös kansainväliset hätäpuhelut mahdollisuus, joka on saatavilla noin 150 maassa.

Automaattinen treenintunnistus ja muut treeniominaisuudet

Jokaiselle treenaajalle sopivat harjoitukset ja edistykselliset mittaustiedot jokaiselle kuntotasolle tekevät Watch 5 -kellosta korvaamattoman treenikaverin. Sisäinen GPS tallentaa ulkoliikunta­harjoitustesi matkan, nopeuden ja reitin. Barometrinen korkeusmittari seuraa, miten korkealla olet liikkuessasi mäkisissä maastoissa ja kavutessasi korkeuksiin. Harjoittelu-sovelluksella seuraat tuloksiasi tarkan treenidatan avulla ja pystyt parantamaan niitä entisestään. Automaattisen treenintunnistuksen avulla fitness-sovellus aloittaa toimintansa itse, kun havaitsee harjoituksen alkaneen. Kestävän alumiinisen rungon ja täysin suljetun rakenteen ansiosta kello kestää vettä. Voit siis pitää kelloa ranteessasi samalla kuin uit ja seurata harjoituksiasi niin altaassa kuin luonnonvesissä. Kello pitää veden poissa kaiuttimesta ääniaaltojen avulla, jolloin kosteus ei pääse sitä kautta sisään. Kello ei kuitenkaan sovellu vesiurheilulajeihin, jossa se altistuisi kovalle vedenpaineelle kuten esimerkiksi vesihiihto tai sukellus.

Opastaa matkallasi

Series 5 -mallissa on uutena ominaisuutena integroitu kompassi, joten suunnistus tämän kellon avulla on helppoa. Kompassi-appi näyttää suunnan lisäksi pituus- ja leveysasteet, korkeuden sekä kaltevuuden. Kompassia käyttävä Kartat-appia on parannettu entisestään ja se näyttää nyt maantieteellisen sijainnin lisäksi suunnan, johon olet kääntynyt. Vaikka et kuulisi kaikkia piippauksia ja merkkiääniä ohjatulla reitillä, voit olla varma, että menet oikeaan suuntaan kevyiden napautuksien avustuksella.

Älykkäät sovellukset

Kun App Store on myös ranteessasi, voit ladata sovelluksia entistä helpommin. Pidä hyvinvoinnistasi huolta kellon omien ja monien ladattavien terveyssovelluksien avulla. Hengitys-sovelluksen avulla hallitset stressiä ja rentoutat vartalosi. Sen avulla saat ohjeita syviin hengityssarjoihin ja jälkikäteen voit katsoa Terveys-sovelluksesta montako Mindfulness-minuuttia olet viettänyt päivän aikana. Melu-appi ilmoittaa sinulle, kun desipelit nousevat sille tasolle, joka voi vaikuttaa kuuloosi. Kierron seuranta -apilla seuraat kuukautiskiertoasi ja voit tallentaa niihin liittyviä tietoja helposti. Kelloon voi ladata sovelluksia muistuttamaan säännöllisestä veden juonnista, optimaalisesta nukkumaanmenoajasta ja istumisen vähentämisestä. Sovelluksia löytyy myös arjen helpotukseen, kuten Apple Pay -appi, jonka avulla maksat ostoksesi helposti ja turvallisesti.

Mahtava musiikki- ja äänikirjakokemus

Voit kuunnella suosikkisoittolistojasi, jotka synkronoituvat automaattisesti kelloosi tai antaa Sirin valita sinulle sopiva kappale uudistuneen Apple Music -sovelluksen avulla. Apple music luo automaattisesti soittolistoja lempikappaleistasi ja mahdollistaa 60 miljoonan kappaleen suoratoiston suoraan kellosta. Äänikirjat-appi synkronoi Apple Books Luettavana-listan automaattisesti kelloosi ja toistat lempi podcastisi Apple Podcast -apilla. Apple Watch Series 5:lla voit viedä kirjat, podcastit, musiikin ja radiolähetykset mukanasi minne vain.

Käyttö

WatchOS 6 -käyttöjärjestelmän voimakkaampi 64-bit tuplaydinprosessori säilyttää muistissa 10 käytetyintä sovellusta ja aukaisee ne välittömästi tarvittaessa. Voit valita sinulle mieluisan vaihtoehdon parannelluista kellonäkymistä ja nauti sulavista animaatioista ja käyttäjäystävällisestä ohjauksesta. Käyttöjärjestelmä takaa myös nopean WiFi- ja Bluetooth-yhteyden vallankumouksellisen langattoman W3-sirun ansiosta. Kosketusherkkää Force Touch -näyttöä voit myös zoomata ja liikuttaa helposti digitaalista säätönuppia pyörittämällä. Painamalla säätönuppia palaat takaisin kotinäytölle. Siri on myöskin avuliaampi ja monipuolisempi kuin koskaan - nosta vain ranteesi, sano ""Hei Siri"" ja puhu. Pyydä Siriä asettamaan muistutus, etsimään Shazamin avulla uusi kappale, selvitä kumpi on oikeassa tai aloita vaikka uusi harjoitus.

Tekniset tiedot:

 • Mitat 38 x 44 x 10,74 mm (LxKxS)
 • Paino 36,5 g
 • Aina päällä Retina LTPO OLED -näyttö: kosketusherkkä (Force Touch), 368 x 448 pikseliä, Ion-X-lasi
 • 32 GB tallennuskapasiteetti
 • Watch OS 6 käyttöjärjestelmä
 • S5 ja 64‑bittinen 2-ytiminen prosessori
 • W3 Applen langaton siru
 • Yhteensopiva käyttöjärjestelmä: iOS tais uudempi (Apple Watch on yhteensopiva vain iPhonen kanssa)
 • 4G-mobiilidatayhteys (LTE ja UMTS3), elektroninen SIM-kortti (e-SIM)
 • Ilmoitustyypit: ääni-, visuaalinen- ja tärinähälytys
 • Sisäänrakennettu GPS/GNSS/Galileo/QZSS
 • Sensorit: kompassi, kiihtyvyysanturi, ympäristön valoisuuden tunnistin, sähköinen sykeanturi, gyroskooppi, toisen sukupolven optinen sykeanturi, barometrinen korkeusmittari
 • Wifi (802.11/g/n 2,4 GHz)
 • Bluetooth 5.0
 • Kaiutin ja mikrofoni
 • Kotelo eloksoitua alumiinia, keramiikka- ja safiirilasitausta
 • Urheiluranneke fluoroelastomeeria, pituus 140 – 210 mm
 • Litiumioni akku, käyntiaika jopa 18 tuntia
 • Vedenkestävä (50m / 5atm)

Huom! Mobiili­yhteyteen tarvitaan langaton operaattori­sopimus. Apple Watchin ja iPhonen palveluntarjoajan on oltava sama. Ei ole saatavilla kaikilta palveluntarjoajilta. Kaikki palveluntarjoajat eivät tue yritystilejä tai prepaid-liittymiä, joten tarkista saatavuus työnantajaltasi ja palveluntarjoajalta. Jotkin vanhat sopimukset eivät välttämättä ole yhteensopivia. Roaming ei ole käytettävissä. Saat lisätietoja palveluntarjoajaltasi.

Lisätietoja
SKU 42281
Brändi Apple
Ominaisuudet eSIM, Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Unen seuranta, Spotify-tuki, Lähimaksu
Ominaisuudet Syke
Rungon leveys 38 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen pituus 140 - 220 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Alumiini
Takuu 1 vuosi
mpn MWWE2KS/A
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.