Axcent Vintage X7800R-21

d:Axcent Vintage X7800R-21 rannekellossa on tyylikäs vihreä-sini-raidallinen kangasranneke ja punakullanvärinen runko sekä indeksit. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen leveys on 36mm. Muodikkaan ja värikkään kangasrannekkeen leveys on 18mm. Axcent kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaten Kaunolla Vanessa

Sku: 5724

69,00 €
    • Axcent Vintage X7800R-21 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Axcent Vintage X7800R-21

Axcent Vintage X7800R-21

Tuotekoodi: 5724

Axcent Vintage X7800R-21 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

69,00 €

Tuotekuvaus

Axcent Vintage X7800R-21 rannekellossa on tyylikäs vihreä-sini-raidallinen kangasranneke ja punakullanvärinen runko sekä indeksit. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen leveys on 36mm. Muodikkaan ja värikkään kangasrannekkeen leveys on 18mm. Axcent kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 5724
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Väri Punakulta, Sininen, Vihreä

Pieni hetki