Bellroy All Conditions Essentials Pocket kangas WAEA-Charcoal-Woven

d:Työhön, vapaa-aikaan, matkustamiseen, ulkoiluun, valokuvaukseen... Bellroy All Conditions Essentials Pocket WAEA sopii joka tilanteeseen, säästä riippumatta. Laukun isoon taskuun mahtuu mm. passi tai puhelin, minkä lisäksi pienempiin taskuihin voi säilöä esim. rahaa, avaimet, nappikuulokkeet, latausjohtoja, USB-muistitikkuja tai muuta saman kokoluokan tavaraa. Laukun mukana toimitetaan myös pieni matkakynä jolle on ommeltu oma paikkansa laukun sisäseinään. All Conditions Essentials Pocket on varustettu vedenpitävällä YKK Aquaguard -vetoketjulla. Laukun koko on 184x120 mm. Saatavilla myös nahkaisena. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan ympäristöystävällisesti tuotettuja kankaita. Tarkasti valikoiduissa kankaissa korostuvat myös niiden keveys, kestävyys ja vedenpitävyys.

Sku: 32130

;
115,00 €

Bellroy All Conditions Essentials Pocket kangas WAEA-Charcoal-Woven

Bellroy All Conditions Essentials Pocket kangas WAEA-Charcoal-Woven

Tuotekoodi: 32130

Bellroy All Conditions Essentials Pocket kangas WAEA-Charcoal-Woven 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

115,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Työhön, vapaa-aikaan, matkustamiseen, ulkoiluun, valokuvaukseen... Bellroy All Conditions Essentials Pocket WAEA sopii joka tilanteeseen, säästä riippumatta. Laukun isoon taskuun mahtuu mm. passi tai puhelin, minkä lisäksi pienempiin taskuihin voi säilöä esim. rahaa, avaimet, nappikuulokkeet, latausjohtoja, USB-muistitikkuja tai muuta saman kokoluokan tavaraa. Laukun mukana toimitetaan myös pieni matkakynä jolle on ommeltu oma paikkansa laukun sisäseinään. All Conditions Essentials Pocket on varustettu vedenpitävällä YKK Aquaguard -vetoketjulla. Laukun koko on 184x120 mm. Saatavilla myös nahkaisena.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan ympäristöystävällisesti tuotettuja kankaita. Tarkasti valikoiduissa kankaissa korostuvat myös niiden keveys, kestävyys ja vedenpitävyys.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32130
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WAEA-Charcoal-Woven

Pieni hetki