Bellroy All Conditions Essentials Pocket nahka WAEA

d:Työhön, vapaa-aikaan, matkustamiseen, ulkoiluun, valokuvaukseen... Bellroy All Conditions Essentials Pocket WAEA sopii joka tilanteeseen, säästä riippumatta. Laukun isoon taskuun mahtuu mm. passi tai puhelin, minkä lisäksi pienempiin taskuihin voi säilöä esim. rahaa, avaimet, nappikuulokkeet, latausjohtoja, USB-muistitikkuja tai muuta saman kokoluokan tavaraa. Laukun mukana toimitetaan myös pieni matkakynä jolle on ommeltu oma paikkansa laukun sisäseinään. All Conditions Essentials Pocket on varustettu vedenpitävällä YKK Aquaguard -vetoketjulla. Laukun koko on 184x120 mm. Saatavilla myös kankaisena. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Sku: 32129

;
139,00 €

Bellroy All Conditions Essentials Pocket nahka WAEA

Bellroy All Conditions Essentials Pocket nahka WAEA

Tuotekoodi: 32129

Bellroy All Conditions Essentials Pocket nahka WAEA 0 0

Varastossa (Määrä: 2) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

139,00 €

Tuotekuvaus

Työhön, vapaa-aikaan, matkustamiseen, ulkoiluun, valokuvaukseen... Bellroy All Conditions Essentials Pocket WAEA sopii joka tilanteeseen, säästä riippumatta. Laukun isoon taskuun mahtuu mm. passi tai puhelin, minkä lisäksi pienempiin taskuihin voi säilöä esim. rahaa, avaimet, nappikuulokkeet, latausjohtoja, USB-muistitikkuja tai muuta saman kokoluokan tavaraa. Laukun mukana toimitetaan myös pieni matkakynä jolle on ommeltu oma paikkansa laukun sisäseinään. All Conditions Essentials Pocket on varustettu vedenpitävällä YKK Aquaguard -vetoketjulla. Laukun koko on 184x120 mm. Saatavilla myös kankaisena.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32129
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WAEA

Pieni hetki