Bellroy All Conditions Wallet kangas WAWA-Charcoal-Woven

d:Bellroy All Conditions Wallet WAWA on säänkestävä taskuraketti, joka tarjoaa sateensuojan jopa 15 kortille. Vedenpitävällä YKK Aquaguard -vetoketjulla varustetussa lompakossa on omat lokeronsa myös kolikoille, seteleille ja jopa koti- tai pyöränavaimille. Mihin ja missä olosuhteissa ikinä liikutkin, All Conditions Wallet pitää omaisuutesi kuivana ja käyttövalmiina. Lompakon mitat ovat 103x70 mm. Saatavilla myös nahkainen malli. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan ympäristöystävällisesti tuotettuja kankaita. Tarkasti valikoiduissa kankaissa korostuvat myös niiden keveys, kestävyys ja vedenpitävyys.

Sku: 32128

;
65,00 €

Bellroy All Conditions Wallet kangas WAWA-Charcoal-Woven

Bellroy All Conditions Wallet kangas WAWA-Charcoal-Woven

Tuotekoodi: 32128

Bellroy All Conditions Wallet kangas WAWA-Charcoal-Woven 0 0

Väliaikaisesti loppu

65,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy All Conditions Wallet WAWA on säänkestävä taskuraketti, joka tarjoaa sateensuojan jopa 15 kortille. Vedenpitävällä YKK Aquaguard -vetoketjulla varustetussa lompakossa on omat lokeronsa myös kolikoille, seteleille ja jopa koti- tai pyöränavaimille. Mihin ja missä olosuhteissa ikinä liikutkin, All Conditions Wallet pitää omaisuutesi kuivana ja käyttövalmiina. Lompakon mitat ovat 103x70 mm. Saatavilla myös nahkainen malli.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan ympäristöystävällisesti tuotettuja kankaita. Tarkasti valikoiduissa kankaissa korostuvat myös niiden keveys, kestävyys ja vedenpitävyys.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32128
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WAWA-Charcoal-Woven

Pieni hetki