Bellroy All Conditions Wallet nahka WAWA

d:Bellroy All Conditions Wallet WAWA on säänkestävä taskuraketti, joka tarjoaa sateensuojan jopa 15 kortille. Vedenpitävällä YKK Aquaguard -vetoketjulla varustetussa lompakossa on omat lokeronsa myös kolikoille, seteleille ja jopa koti- tai pyöränavaimille. Mihin ja missä olosuhteissa ikinä liikutkin, All Conditions Wallet pitää omaisuutesi kuivana ja käyttövalmiina. Lompakon mitat ovat 103x70 mm. Saatavilla myös kankainen malli. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Sku: 32127

;
85,00 €
Bellroy All Conditions Wallet nahka WAWA 5 1

Bellroy All Conditions Wallet nahka WAWA

Bellroy All Conditions Wallet nahka WAWA

Tuotekoodi: 32127

Bellroy All Conditions Wallet nahka WAWA 5 1

Väliaikaisesti loppu

85,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy All Conditions Wallet WAWA on säänkestävä taskuraketti, joka tarjoaa sateensuojan jopa 15 kortille. Vedenpitävällä YKK Aquaguard -vetoketjulla varustetussa lompakossa on omat lokeronsa myös kolikoille, seteleille ja jopa koti- tai pyöränavaimille. Mihin ja missä olosuhteissa ikinä liikutkin, All Conditions Wallet pitää omaisuutesi kuivana ja käyttövalmiina. Lompakon mitat ovat 103x70 mm. Saatavilla myös kankainen malli.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32127
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WAWA

Pieni hetki