Bellroy Card Holder ECHA

d:Bellroy Card Holder ECHA on business-henkinen lompakko liiketoimintaan ja verkostoitumiseen. Tämä malli on saanut inspiraationsa Japanilaisesta 'Meishi'-rituaalista, jossa käyntikorttien vaihto on keskiössä. Lompakon sisään mahtuvat 20 käyntikorttia tai 4-8 normaalikokoista korttia ovat nopeasti käytettävissä magneetilla toimivan sulkumekanismin ansiosta. Bellroy Card Holder -mallin mitat ovat 105x73 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Sku: 32124

;
69,00 €

Bellroy Card Holder ECHA

Bellroy Card Holder ECHA

Tuotekoodi: 32124

Bellroy Card Holder ECHA 0 0

Varastossa (Määrä: 5) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

69,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Card Holder ECHA on business-henkinen lompakko liiketoimintaan ja verkostoitumiseen. Tämä malli on saanut inspiraationsa Japanilaisesta 'Meishi'-rituaalista, jossa käyntikorttien vaihto on keskiössä. Lompakon sisään mahtuvat 20 käyntikorttia tai 4-8 normaalikokoista korttia ovat nopeasti käytettävissä magneetilla toimivan sulkumekanismin ansiosta. Bellroy Card Holder -mallin mitat ovat 105x73 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32124
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn ECHA

Pieni hetki