Bellroy Card Pocket lompakko WCPA

d:Bellroy Card Pocket WCPA on todellinen taskuraketti: tämän laadukkaalla vetoketjulla varustetun lompakon sisään mahtuu jopa 15 korttia! Kolikoille, seteleille ja jopa ylimääräiselle SIM-kortille on lisäksi omat lokeronsa. Monikäyttöinen Card Pocket sopiikin mainiosti niin päivittäiskäyttöön kuin myös ns. kakkoslompakoksi, josta löytyvät tarvittaessa kaikki vähemmän käytetyt korttisi. Myös käyntikorttien mukana kuljettamiseen tämä on oivallinen ratkaisu. Käytännöllisyydestään huolimatta tämän Bellroy -mallin ulkomitat ovat kuitenkin vain 103x66 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32123

;
59,00 €

Bellroy Card Pocket lompakko WCPA

Bellroy Card Pocket lompakko WCPA

Tuotekoodi: 32123

Bellroy Card Pocket lompakko WCPA 0 0

Varastossa (Määrä: 2) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

59,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Card Pocket WCPA on todellinen taskuraketti: tämän laadukkaalla vetoketjulla varustetun lompakon sisään mahtuu jopa 15 korttia! Kolikoille, seteleille ja jopa ylimääräiselle SIM-kortille on lisäksi omat lokeronsa. Monikäyttöinen Card Pocket sopiikin mainiosti niin päivittäiskäyttöön kuin myös ns. kakkoslompakoksi, josta löytyvät tarvittaessa kaikki vähemmän käytetyt korttisi. Myös käyntikorttien mukana kuljettamiseen tämä on oivallinen ratkaisu. Käytännöllisyydestään huolimatta tämän Bellroy -mallin ulkomitat ovat kuitenkin vain 103x66 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32123
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WCPA

Pieni hetki