Bellroy Card Sleeve WCSA

d:Card Sleeve WCSA edustaa Bellroy-malliston ohuimpia lompakoita. Tämä kompakti design on kuitenkin hyvin monikäyttöinen. Card Sleeve sopii mainiosti niin päivittäiskäyttöön kuin myös ns. kakkoslompakoksi, josta löytyvät tarvittaessa kaikki vähemmän käytetyt korttisi. Myös käyntikorttien mukana kuljettamiseen tämä on oivallinen ratkaisu. Bellroyn kehuttu korttivedin tuo käyntikorttisi esiin lompakon uumenista - verkostoituminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta ja tyylikästä! Card Sleeve -malliin mahtuu helposti 2-6 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Lompakon mitat ovat 103x71 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32122

;
55,00 €
Bellroy Card Sleeve WCSA 5 2

Bellroy Card Sleeve WCSA

  • Bellroy Card Sleeve WCSA

Bellroy Card Sleeve WCSA

Tuotekoodi: 32122

Bellroy Card Sleeve WCSA 5 2

Varastossa (Määrä: 5) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

55,00 €

Tuotekuvaus

Card Sleeve WCSA edustaa Bellroy-malliston ohuimpia lompakoita. Tämä kompakti design on kuitenkin hyvin monikäyttöinen. Card Sleeve sopii mainiosti niin päivittäiskäyttöön kuin myös ns. kakkoslompakoksi, josta löytyvät tarvittaessa kaikki vähemmän käytetyt korttisi. Myös käyntikorttien mukana kuljettamiseen tämä on oivallinen ratkaisu. Bellroyn kehuttu korttivedin tuo käyntikorttisi esiin lompakon uumenista - verkostoituminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta ja tyylikästä! Card Sleeve -malliin mahtuu helposti 2-6 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Lompakon mitat ovat 103x71 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32122
Brändi Bellroy
Takuu 1 vuosi
mpn WCSA

Pieni hetki