Bellroy Coin Fold lompakko WCFB

d:Bellroy Coin Fold WCFB on ohueksi muotoiltu lompakko, jossa kannat korttisi ja käteisesi erittäin helposti ja ennen kaikkea kevyesti. Sirosta olemuksestaan huolimatta lompakkoon mahtuu vaivattomasti 3-6 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Erityisesti kolikoiden käsittely on tehty Coin Fold -lompakossa käteväksi kolikkotaskun auetessa normaalista poiketen sivullepäin. Kokoa tällä mallilla on 115x90 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Sku: 32135

;
99,00 €

Bellroy Coin Fold lompakko WCFB

Bellroy Coin Fold lompakko WCFB

Tuotekoodi: 32135

Bellroy Coin Fold lompakko WCFB 0 0

Varastossa (Määrä: 2) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Coin Fold WCFB on ohueksi muotoiltu lompakko, jossa kannat korttisi ja käteisesi erittäin helposti ja ennen kaikkea kevyesti. Sirosta olemuksestaan huolimatta lompakkoon mahtuu vaivattomasti 3-6 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Erityisesti kolikoiden käsittely on tehty Coin Fold -lompakossa käteväksi kolikkotaskun auetessa normaalista poiketen sivullepäin. Kokoa tällä mallilla on 115x90 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32135
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WCFB

Pieni hetki