Bellroy Designer's Edition Note Sleeve lompakko XNSA

d:Designer's Edition Note Sleeve XNSA on Bellroy -malliston lipunkantaja. 4-8 korttia, kolikot, setelit ja käyntikortit helposti säilövä lompakko kokoaa yhteen Bellroy -lompakoiden parhaat ominaisuudet, mukaan lukien pidetyn korttivetimen. Tämä malli on sinulle, joka haluat ohentaa lompakkoasi menemättä äärimmäisyyksiin ja arvostat laadukkaita materiaaleja sekä huoliteltua viimeistelyä, joilla Designer's Edition -tuotteet on valmistettu. Lompakon mitat ovat 102x92 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. Designer's Edition -mallistossa nahan leikkaus ja ompelu on minimoitu upeimman mahdollisen kokonaisuuden luomiseksi. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32134

;
190,00 €
Bellroy Designer's Edition Note Sleeve lompakko XNSA 5 1

Bellroy Designer's Edition Note Sleeve lompakko XNSA

Bellroy Designer's Edition Note Sleeve lompakko XNSA

Tuotekoodi: 32134

Bellroy Designer's Edition Note Sleeve lompakko XNSA 5 1

Varastossa (Määrä: 2) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

190,00 €

Tuotekuvaus

Designer's Edition Note Sleeve XNSA on Bellroy -malliston lipunkantaja. 4-8 korttia, kolikot, setelit ja käyntikortit helposti säilövä lompakko kokoaa yhteen Bellroy -lompakoiden parhaat ominaisuudet, mukaan lukien pidetyn korttivetimen. Tämä malli on sinulle, joka haluat ohentaa lompakkoasi menemättä äärimmäisyyksiin ja arvostat laadukkaita materiaaleja sekä huoliteltua viimeistelyä, joilla Designer's Edition -tuotteet on valmistettu. Lompakon mitat ovat 102x92 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. Designer's Edition -mallistossa nahan leikkaus ja ompelu on minimoitu upeimman mahdollisen kokonaisuuden luomiseksi.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32134
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn XNSA

Pieni hetki