Bellroy Folio Wallet lompakko FFWA

d:Bellroy Folio Wallet FFWA on naisen paras ystävä - siinä yhdistyvät koko, käytännöllisyys, kestävyys ja ennen kaikkea tyyli. Lompakkoon mahtuu korttien ja käteisen lisäksi omaan taskuunsa myös puhelin, ilman että kokonaisuus näyttäisi ulospäin liian täydeltä. Sisäpuolella kolikot pysyvät aisoissa laadukkaan, erillisen vetoketjun takana. Bellroy Folio Wallet on kooltaan 207x108 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32133

;
149,00 €

Bellroy Folio Wallet lompakko FFWA

Bellroy Folio Wallet lompakko FFWA

Tuotekoodi: 32133

Bellroy Folio Wallet lompakko FFWA 0 0

Varastossa (Määrä: 3) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

149,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Folio Wallet FFWA on naisen paras ystävä - siinä yhdistyvät koko, käytännöllisyys, kestävyys ja ennen kaikkea tyyli. Lompakkoon mahtuu korttien ja käteisen lisäksi omaan taskuunsa myös puhelin, ilman että kokonaisuus näyttäisi ulospäin liian täydeltä. Sisäpuolella kolikot pysyvät aisoissa laadukkaan, erillisen vetoketjun takana. Bellroy Folio Wallet on kooltaan 207x108 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32133
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn FFWA

Pieni hetki