Bellroy Hide & Seek lompakko RFID WHSE-RFID

d:Bellroy Hide & Seek WHSE-RFID on sisältä kuin perinteinen lompakko, mutta ohuella muotoilullaan astuu tyylikkäästi 2010-luvulle. Lompakkoon mahtuu vaivattomasti 5-9 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Kolikoille ja seteleille on omat taskunsa, joten Bellroy Hide & Seek taskussasi et jää pulaan myöskään mikäli olet käteisen tarpeessa, esim. ulkomailla matkustaessa. Tässä mallissa turvallisuutta lisäävät RFID-etälukusuojaus sekä piilotasku, jossa rahasi pysyvät muiden huomaamattomissa. Lompakon mitat ovat 115x95 mm. Vinkki: Kolikkotasku on erinomainen säilytyspaikka myös käyntikorteille! Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Sku: 32118

;
95,00 €
UUSI

Bellroy Hide & Seek lompakko RFID WHSE-RFID

Bellroy Hide & Seek lompakko RFID WHSE-RFID

Tuotekoodi: 32118

Bellroy Hide & Seek lompakko RFID WHSE-RFID 0 0

Varastossa (Määrä: 5) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

95,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Hide & Seek WHSE-RFID on sisältä kuin perinteinen lompakko, mutta ohuella muotoilullaan astuu tyylikkäästi 2010-luvulle. Lompakkoon mahtuu vaivattomasti 5-9 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Kolikoille ja seteleille on omat taskunsa, joten Bellroy Hide & Seek taskussasi et jää pulaan myöskään mikäli olet käteisen tarpeessa, esim. ulkomailla matkustaessa. Tässä mallissa turvallisuutta lisäävät RFID-etälukusuojaus sekä piilotasku, jossa rahasi pysyvät muiden huomaamattomissa. Lompakon mitat ovat 115x95 mm.
Vinkki: Kolikkotasku on erinomainen säilytyspaikka myös käyntikorteille!

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32118
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WHSE-RFID

Pieni hetki